Η Kim Kardashian μισεί την περίοδο της εγκυμοσύνης: «Η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου»

Η Kim Kardashian μισεί την περίοδο της εγκυμοσύνης: «Η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου»

Όσα είπε, τρεις μήνες πριν γίνει για δεύτερη φορά μαμά.

Οι φήμες τη θέλουν να έχει προγραμματίσει να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της τη μέρα των Χριστουγέννων και η Kim Kardashian φαίνεται πως μετράει τις μέρες, τις ώρες και τα λεπτά αντίστροφα μέχρι να τελειώσει η περίοδος της αναμονής.

«Θα είμαι ειλικρινής: Για μένα, η εγκυμοσύνη είναι η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου! Δεν απολαμβάνω ούτε μια στιγμή από αυτή την περιόδο και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τις γυναίκες που λένε ότι το κάνουν. Η μητέρα μου και η αδερφή μου, η Kourtney, στ' αλήθεια χάρηκαν τις εγκυμοσύνες τους. Τις θαυμάζω, αλλά, ειλικρινά, δεν τις καταλαβαίνω καθόλου» έγραψε στο προσωπικό της website τη Δευτέρα.

«Ίσως είναι το πρήξιμο, ίσως είναι οι πόνοι στη μέση ή μπορεί να είναι μόνο η πλήρης σύγχυση στην οποία βρίσκεται το μυαλό σου βλέποντας το σώμα σου να αλλάζει και τίποτα πλέον από τα ρούχα σου να μην σου κάνει. Απλά νιώθω σαν ξένη μέσα στο σώμα μου. Είναι δύσκολο να το περιγράψω. Και φυσικά δεν νιώθω σέξι - αισθάνομαι ανασφαλής και τις περισσότερες φορές νιώθω χάλια» πρόσθεσε.

pregnant-kim-kardashian-leaves-pantages-theater-in-hollywood-07-26-2015 81d14

Η reality star, που έχει αφιερώσει ολόκληρο section στο βιβλίο με τις selfie φωτογραφίες της (!) στις γυμνές της πόζες, συνέχισε εξηγώντας μερικούς από τους λόγους που η εγκυμοσύνη την κάνει να νιώθει λιγότερο σέξι: «Πριν μείνεις έγκυος, κανείς δεν σου λέει για όλα εκείνα τα αηδιαστικά πράγματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή αμέσως μετά. Το ξέρατε ότι πρέπει να φοράς πάνα για περίπου δύο μήνες αφού γεννήσεις; LOL! Κανείς δεν το είχε πει σε εμένα πάντως».

Έχοντας, παρ' όλα αυτά, περίπου τρεις μήνες μπροστά της πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της, η ίδια δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στα προηγούμενα κιλά της και μετά από αυτή την εγκυμοσύνη: «Όσο κι αν μισώ την όλη αίσθηση του να είσαι έγκυος, μου αρέσει η πρόκληση να επαναφέρω το σώμα μου μετά από όλο αυτό. Είναι απίστευτο το αίσθημα της πληρότητας που νιώθω όταν έχω πλέον φτάσει εκεί που ήθελα».

Κι αν αυτές οι δηλώσεις φαντάζουν λίγο προκλητικές, ας μην ξεχνάμε πως, όταν μιλάμε για την Kim Kardashian, υπάρχει πάντα και χειρότερο – για παράδειγμα οι περσινές της δηλώσεις για την πρώτη της εγκυμοσύνη: «Νομίζω ότι ο Θεός μου το έκανε αυτό για κάποιο λόγο. Ήταν σαν να μου είπε "Kim, νομίζεις ότι είσαι τόσο σέξι, αλλά κοίτα τι μπορώ να σου κάνω". Το σώμα μου απλώς τρελάθηκε. Μετά από 5 μήνες ορκιζόμουν ότι δεν ήθελα να ξαναμείνω έγκυος ποτέ». Ναι, τα είπε στο βρετανικό ELLE.