Ο Jamie Dornan είναι ο αγαπημένος μας σταρ και θα σας εξηγήσουμε το γιατί

Ο Jamie Dornan είναι ο αγαπημένος μας σταρ και θα σας εξηγήσουμε το γιατί

Ο Jamie κατάφερε να μας συγκινήσει(ξανά) με το γλυκό χαρακτήρα του

Εντάξει, δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι έχουμε ένα μικρούλι celebrity crush στον Jamie Dornan, όμως αυτή τη φορά είμαστε εντελώς αντικειμενικές. Ο σταρ που γνωρίσαμε μέσα από το "The Fall" και την ταινία "50 Αποχρώσεις του Γκρι", κάνει διαρκώς πράγματα που μας ωθούν να τον ερωτευτούμε ακόμη περισσότερο: Παίζει γκολφ(και δείχνει εντελώς σέξι), είναι αφοσιωμένος οικογενειάρχης, είναι ταπεινός και ντροπαλός, δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα social media, προτιμά να περνά το χρόνο με τους αγαπημένους του και γενικότερα, είναι ο τύπος του άνδρα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει δίπλα της.

Τι παραπάνω μάθαμε σήμερα; Ο Jamie, εκτός από όλα τα υπόλοιπα, ασχολείται και με τη φιλανθρωπία! Ο σέξι ηθοποιός δε χάνει ευκαιρία να βοηθά τους συνανθρώπους του και όποτε κάποιο ίδρυμα ή οργανισμός του προτείνει να χρησιμοποιήσει τη διασημότητά του για καλό σκοπό, συμφωνεί αμέσως. Έτσι, ο Mr. Grey, δέχτηκε να εμφανιστεί στη γνωστή βρετανική εκπομπή Gogglebox, μια εκπομπή που δείχνει ανθρώπους να κριτικάρουν διάφορα τηλεοπτικά shows και όπου έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν πολλοί celebritieis(Kate Moss, Naomi Campbell), για να συγκεντρώσουν χρήματα για τον οργανισμό "Stand Up To Cancer".

jamie-dornan2 6eee6

Το επεισόδιο στο οποίο θα παίξει ο ίδιος προβάλλεται σήμερα, 9 Οκτωβρίου και ο ίδιος θα έχει παρέα του τον κωμικό Nick Frost.

Αναρωτιόμαστε, πόσο πιο τέλειος μπορεί να γίνει ο Jamie Dornan;