Taylor Swift: Το απίστευτο ρεκόρ στο Instagram και το sexy εξώφυλλο στο GQ

Taylor Swift: Το απίστευτο ρεκόρ στο Instagram και το sexy εξώφυλλο στο GQ

Plus: Οι 4 διάσημες γυναίκες που «τρώνε τη σκόνη της» - και μάλλον δεν χαίρονται καθόλου γι΄αυτό.

Μπορεί η ίδια να δήλωσε πριν από μερικές μέρες ότι θέλει να αποτραβηχτεί για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο οι θαυμαστές της φαίνεται πως έχουν εντελώς διαφορετική γνώμη. Ο λόγος για την Taylor Swift, που μόλις έγινε ο πρώτος χρήστης του Instagram με 50 εκατομμύρια followers!


Η 25χρονη τραγουδίστρια άφησε πίσω της μεγαθήρια του internet αλλά και του παγκόσμιου star system, όπως η Kim Kardashian και η Beyonce, που έχουν 48, 4 και 47,5 εκατομμύρια followers αντίστοιχα.


«50 εκατομμύρια! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Αν και είμαι σίγουρη ότι πιο πολύ έχει να κάνει με το γεγονός ότι ποστάρω φωτογραφίες με αξιολάτρευτες γάτες» έγραψε με χιούμορ η Swift, που παράλληλα κοσμεί το νέο sexy εξώφυλλο του περιοδικού GQ.

taylor-swift-588x800 7684d


Extra info: Το instagram γιόρτασε πριν μερικές μέρες τα πέμπτα γενέθλιά του, ανακοινώνοντας παράλληλα τα 5 πιο δημοφιλή προφίλ του. Στην 5η θέση βρίσκεται η Ariana Grande, ακολουθεί η Selena Gomez, στην 3η βρίσκεται η Beyonce και στη 2η η μέχρι πρότινος βασίλισσά του, Kim Kardashian, που μάλλον τη στιγμή που αυτές οι γραμμές γράφονται μπήγει βελόνες σε ένα ομοίωμα της Taylor Swift.