Η Rihanna έδωσε την πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη ever

Η Rihanna έδωσε την πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη ever

Η διάσημη ποπ σταρ μίλησε στο T Magazine και τι ψάχνει στο διαδίκτυο, αλλά και τι την «ανάβει» σ' έναν άντρα 

Το T Magazine, το περιοδικό μόδας των The New York Times, διάλεξε πρόσφατα έξι influencers για το τεύχος "The Greats" από το χώρο της μουσικής, της τέχνης και του θεάματος. Ανάμεσα στους Karl Lagerfeld και Quentin Tarantino λοιπόν, βρέθηκε και η Rihanna, η οποία μίλησε για όλα(κι όταν λέμε για όλα, εννοούμε για ΟΛΑ) στη συγγραφέα και κινηματογραφίστρια Miranda July.

Αυτά είναι τα 5 πιο ενδιαφέροντα σημεία από τη συνέντευξή της(μπορείτε να τη διαβάσετε ολόκληρη εδώ):

Τι ψάχνει στο Google η Rihanna; "Α, διάφορα πράγματα. Τις προάλλες googlαρα τον τοκετό".

Επεξεργάζεται τις φωτογραφίες που η ίδια δημοσιεύει στο Instagram; "Όχι, γιατί μόνο έτσι μπορεί να δουλέψει. Οι θαυμαστές μου καταλαβαίνουν τα ψέματα με την πρώτη. Δεν μπορώ να τους κοροϊδέψω".

12tmag-rihanna-cover-t-blog427 af383

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έμαθε για το σεξ; "Στα 11 μου χρόνια, τα κορίτσια μιλούσαν για το τι είχαν κάνει και τι όχι. Εγώ δεν είχα φιλήσει αγόρι ακόμη, οπότε πάντα ένιωθα ανασφάλεια, σα να μην ήμουν έτοιμη, ή πως δε θα ήξερα τι να κάνω - δεν είχα καν στήθος".

12tmag-rihanna-add-t-blog427 dcb58

Τι την «ανάβει» σ' έναν άντρα; "Μ' αρέσουν τύποι που έχουν γνώσεις. Που θα μου κρατήσουν το ενδιαφέρον. Δε χρειάζεται να έχουν κάποιο πτυχίο, ή κάτι τέτοιο, αλλά πρέπει να μιλούν άλλες γλώσσες, ή να ξέρουν πράγματα για άλλα μέρη του πλανήτη, ή ιστορία, ή πράγματα για καλλιτέχνες ή μουσικούς. Μου αρέσει να με μαθαίνουν πράγματα. Μ' αρέσει να κάθομαι σ' εκείνη την πλευρά του τραπεζιού".

25tmag-11well rihanna-t CA0-superJumbo 0a27e

Και τέλος, τι εντυπωσιάζει τη μαμά της; "Εκείνη πάντα εντυπωσιάζεται όταν με βλέπει να είμαι αυθάδης ή ευθύς, όταν με βλέπει να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Την κάνει να νιώθει ασφαλής, σαν να μη χρειάζεται ν' ανησυχεί για μένα".