Η Τζένη Μπαλατσινού μιλά επιτέλους για τον νέο της έρωτα

Ερμιόνη Σαρρή
Η Τζένη Μπαλατσινού μιλά επιτέλους για τον νέο της έρωτα

Πώς αισθάνθηκε όταν αποκαλύφθηκε το μυστικό της;

Προς το τέλος του καλοκαιριού, οι παπαράτσι και τα περιοδικά μαρτύρησαν το μέχρι τότε μυστικό της Τζένης Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Ανδρέα Παππά, αλλά είχαν καταφέρει να προφυλάξουν τον έρωτά τους από τα φλας των δημοσιογράφων.

Ήρθε όμως η στιγμή που η Τζένη Μπαλατσινού έπρεπε να μιλήσει και σήμερα διαβάσαμε όλα όσα είπε στο περιοδικό OK!. Διαλέξαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια και σας τα παρουσιάζουμε.

12167319 970492252992376 570735334 n c9017

«Είχα μεγάλη έκθεση στην προσωπική μου ζωή όταν ήμουν παντρεμένη και δε θέλω να το ξαναζήσω. Θέλω να προστατεύσω τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και τα παιδιά μου. Να μη χαλάσω τη διάθεση των ανθρώπων που αγαπάω. Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό για μένα είναι να υπάρχει ισορροπία. Πράγματα τα οποία γίνονται με κάποια «βία» δεν θα ήθελα να επαναληφθούν.»

«Το να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή έχει να κάνει με μένα. Αντιλαμβάνομαι ότι το παιχνίδι είναι αυτό, και όλοι κάνουν τη δουλειά τους, αλλά το βάρος της ευθύνης πέφτει σε μένα να τη διαχειριστώ και να την προφυλάξω.»

Όσον αφορά τα συναισθήματά της αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, η ίδια αποκάλυψε πως στεναχωρήθηκε αρκετά, καθώς κατάλαβε ότι δεν ήταν προσεχτική. Δεν ήταν η αισθητική που θέλει εκείνη να βλέπει για τον εαυτό της και για τους άλλους. Δε θεωρεί πως κάνει κάτι παράνομο, απλά δεν της αρέσει.

12166967 970489942992607 1253050104 n a8426

Τέλος, όταν ερωτήθηκε αν σκέφτεται ξανά το γάμο, εκείνη απάντησε πως στη ζωή δεν πρέπει να λες... ΠΟΤΕ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θέλει να κάνει άλλα παιδιά, καθώς πιστεύει ότι δεν έχει ούτε τις ανάλογες αντοχές, ούτε και την κατάλληλη ηλικία.

Διαβάστε περισσότερα στο σημερινό τεύχος του περιοδικού OK!