Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει στο Queen 5 μυστικά που τη βοήθησαν να χάσει κιλά!

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει στο Queen 5 μυστικά που τη βοήθησαν να χάσει κιλά!

Τα βασικά tips που τη βοήθησαν να βελτιώσει τη σιλουέτα της

Καμιά γυναίκα δεν είναι ποτέ ικανοποιημένη με το βάρος της και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις λίγες Ελληνίδες celebrities που έχει μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό το θέμα. Η ίδια, θέλοντας να βελτιώσει τη σιλουέτα της, ξεκίνησε δίαιτα από την Άνοιξη που μας πέρασε και μέρα με τη μέρα έχει καταφέρει να χτίσει ένα εντυπωσιακό κορμί! Ποια είναι όμως τα μυστικά, εκτός από την ισορροπημένη διατροφή, που τη βοήθησαν, όχι μόνο να χάσει τα περιττά κιλά, αλλά και να διατηρήσει το βάρος της στο επιθυμητό επίπεδο;

Η παρουσιάστρια κι επιχειρηματίας μίλησε στο Queen και αποκάλυψε τα εξής:

1. Να πίνετε πολύ νερό!

2. Ύπνος. Ναι, ύπνος! Ο ύπνος επηρεάζει τα επίπεδα της λεπτίνης, της ορμόνης που βοηθά τον οργανισμό να συνειδητοποιήσει ότι δε χρειάζεται άλλη τροφή και μειώνει την όρεξη. Όταν δεν κοιμάσαι αρκετά, τα επίπεδα της λεπτίνης πέφτουν, ενώ ανεβαίνουν εκείνα της γρελίνης, που προκαλεί πείνα και έχει σαν αποτέλεσμα να τρως πολύ.

sissy-christidou-adynatise 1a082

3. Πολλά, μικρά και συχνά γεύματα. Να τρώτε το πολύ ανά τέσσερις ώρες.

4. Αύξηση της άσκησης. Ακόμη κι αν δεν πηγαίνετε γυμναστήριο, ανεβείτε από τις σκάλες, ή κάντε έναν καθημερινό περίπατο. Κάθε μέρα και λίγο παραπάνω.

5. Βρείτε τρόπο να είστε χαρούμενες και... απασχολημένες! Αυτά τα δύο για μένα είναι αρκετά για να με κρατήσουν μακριά από το κακό και το πολύ φαγητό.