Η Nicole Scherzinger & το ειδύλλιό της με τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της σταρ,το 2013

Η Nicole Scherzinger & το ειδύλλιό της με τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της σταρ,το 2013

 

Ναι καλά θυμάστε, τότε ήταν σε σχέση με τον Lewis Hamilton! 

 

Δύο χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να βγει το ειδύλλιο αυτό... στη φόρα. Σύμφωνα με τη Sun, η Nicole Scherzinger μπορεί να είχε περάσει τα πάνδεινα στη σχέση της με τον Lewis Hamilton και για αρκετό καιρό προτού αποφασίσουν να το... διαλύσουν οριστικά να έκαναν τα διαλλείματά τους, όμως κατά τη διάρκεια αυτών, η διάσημη τραγουδίστρια, μόνο να τα βάψει μαύρα δεν σκεφτόταν, αφού ένα φλερτ του 2013 έρχεται να δει το φως της δημοσιότητας.


Και μάλιστα, όχι με κάποιον συνομήλικο ή μεγαλύτερό της, αλλά με έναν σταρ που είναι... 16 χρόνια μικρότερός της και σήμερα είναι μόλις 21 ετών. Φυσικά, πρόκειται για τον frontman των One Direction, Harry Styles, ο οποίος παρότι νεαρός έχει ουκ ολίγες κατακτήσεις στη σόουμπιζ. Άλλωστε, είναι γνωστή και η προτίμησή του στις μεγαλύτερες από αυτόν κυρίες.

Harry-Styles 7f78b
Harry-Styles-Nicole-Scherzinger-Main f158d


Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, κατά τη διάρκεια ενός από τους πολλούς χωρισμούς της με τον πιλότο της Formula 1, η 36χρονη σταρ ξεκίνησε να φλερτάρει με τον Harry, και μάλιστα οι δυο τους ήταν τότε πολύ διαχυτικοί σε πολλά events που είχαν παραβρεθεί. Φυσικά, όπως η ιστορία έδειξε, αυτό δεν διήρκησε για πολύ, αφού σύντομα επέστρεψε και πάλι στην αγκαλιά του Lewis. Πλέον, αποτελούν και οι δύο παρελθόν για την διάσημη τραγουδίστρια.

LewisHamiltonNicoleScherzingerLeavingcrBT3PD gxWx a5c1e

Διαβάστε ακόμη:

Σύσσωμη, η πιο λαμπερή οικογένεια του Hollywood φωτογραφίζεται για τη Vogue!

Lamar Odom: Ξύπνησε από το κώμα ο πρώην της Khloe Kardashian!