Τα παιδιά της ελληνικής showbiz που μας έχουν «κλέψει» την καρδιά

Ερμιόνη Σαρρή
Τα παιδιά της ελληνικής showbiz που μας έχουν «κλέψει» την καρδιά

Δείτε τις φωτογραφίες που έχουμε αγαπήσει

Καθημερινά ασχολούμαστε με τις ζωές των celebrities. Για αυτό σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ειδικό αφιέρωμα στα πιο γλυκά πλάσματα της showbiz, τα παιδιά τους. Τα χαζεύουμε καθημερινά μέσα από τα social media και έτσι σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα μικρό άλμπουμ με τις φωτογραφίες του.

Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμος

Τα παιδιά του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού έχουν μεγαλώσει αρκετά και η Αμαλία συγκεκριμένα έχει γίνει ίδια η μαμά της. Η μεγάλη τους κόρη βρίσκεται στην Αμερική για τις σπουδές της, ενώ τα άλλα τους δύο παιδιά πηγαίνουν ακόμη σχολείο. Στην τελευταία της συνέντευξη η Τζένη αποκάλυψε πως η Αλεξάνδρα αγαπάει πολύ το διάβασμα και θέλει να φύγει επίσης για σπουδές στο εξωτερικό. Όσο για το Μάξιμο, ομολογούμε πως είναι ένας μικρός Πέτρος Κωστόπουλος και είμαστε σίγουρες πως θα γίνει το ίδιο γοητευτικός όπως και εκείνος. Ακόμη και μετά το διαζύγιό τους φροντίζουν να περνούν οικογενειακές στιγμές, αφού τα τρία τους παιδιά είναι και οι μεγαλύτερες αδυναμίες τους. Πάνε μαζί διακοπές, κάνουν γυμναστική και βολτάρουν στους δρόμους της Αθήνας.

petros kwstopoulos kai kores insta 6a23b
balatsinou kwstopoulos padiia 708a8
maximos petros kwstopoulos insta 1a8f9
JENNY BALATSINOY AMALIA KWSTOPOULOY CALIFRONIA 0ee29
jenny balatsinou me alexandra kwstopoulou insta 3e246
jenny balatsinou kai maximos insta c0384

Νινίκος

Ο γιος της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά μπορεί να γεννήθηκε στην Αμερική, η μαμά του όμως φροντίζει μέσα από το διαδίκτυο να μας δείχνει το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει το αγοράκι της. Είναι 2 ετών και όπου να 'ναι θα υποδεχτεί στο σπίτι και το αδερφάκι του.

ninikos panourgias 7fd0b
sofia karvela kai ninikos 12289

Έλενα

Η Έλενα είναι το μικρό κοριτσάκι που έχουμε όλοι λατρέψει μέσα από το Instagram της Δέσποινας Καμπούρη. Η κορούλα της ή αλλιώς η δική της Ποκαχόντας είναι η κολλητή της μαμάς της. Τη συνοδεύει στη γυμναστική της, πηγαίνουν μερικές φορές μαζί στο γραφείο του mothersblog και φυσικά περιμένουν καθημερινά μαζί το σχολικό. Αν δεν την έχετε δει, πρέπει να τρέξετε γρήγορα και να χαζέψετε το προφίλ της Δέσποινας. Τυχερός ο Βαγγέλης Ταρασιάδης με τέτοια κορίτσια στο σπίτι.

despina kampouri elena insta d8846
despina kampouri kai elena insta 2 76e3b
despina kampouri kai elena insta 7bef8
elena kori tis despoinas kampouri 5f6ab

Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη

Τα παιδιά του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, όποτε και αν τα δούμε, μας εντυπωσιάζουν. Η μεγαλύτερή τους κόρη η Αναστασία έχει πάρει κάτι από τη μαμά της, ενώ όλο ο γυναικείος πληθυσμός ελπίζει ο 4χρονος Αλέξανδρος να γίνει ένα δεύτερος... Σάκης. Η μικρή πριγκίπισσα του σπιτιού είναι η Αριάδνη που τον Ιανουάριο κλείνει τα 3. Η οικογένεια αυτή είναι πανέμορφη.

SAKIS ROUVAS OIKOGENEIA 1bbf7
oikogeneia rouva fdf5b
sakis rouvas insta me paidia 42b65

Νίκος και Δημήτρης

Τα δίδυμα της Καλομοίρας είναι τα αγόρια που θα θέλαμε να δούμε σε κάποια παιδική διαφήμιση. Είναι πραγματικές φάτσες και κάθε τους φωτογραφία μας φτιάχνει τη μέρα. Ο μικρός Δημήτρης μπορεί να πέρασε μία μεγάλη ταλαιπωρία με ένα πρόβλημα υγείας, αλλά τώρα πια βρίσκεται στην αγκαλιά των γονιών του, οι οποίοι τον φροντίζουν με ιδιαίτερη αγάπη. Σε 2 μήνες περίπου γίνονται τριών ετών και αναμένουμε να δούμε τη φαντασμαγορική τούρτα των γενεθλίων τους.

ta paidia tis kalomoiras 2 8c700
ta paidia tis kalomoiras 1 2631f
kalomoira gioi de090
12107507 743996645705501 1717851796 n 60e6f

Δανάη και Νεφέλη

Τις πανέμορφες κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ τις θυμάστε; Τις έχετε δει σίγουρα ως μικρά κοριτσάκια στο πλευρό των γονιών τους, αλλά έχουμε να σας πούμε πως είναι πια δύο πραγματικές καλλονές. Τις είδαμε φέτος αρκετές φορές στο προφίλ του μπαμπά τους στο instagram και οι αναλογίες τους μοιάζουν με αυτές των μοντέλων. Συνόδευσαν τον Λάμπη Λιβιεράτο σε πολλές από τις συναυλίες του, ενώ τις είδαμε να ποζάρουν και στο πλευρό της Εύης Αδάμ για γνωστό περιοδικό.

danae livieratou a9198
danae livieratou 1 0a3c1
nefeli livieratou 389fd
kores livieratou instagram abe23
eyh adam kores 24ac5

Φίλιππος και Μιχαήλ

Οι γιοι της Σίσσυς Χρηστίδου είναι οι πρίγκιπές της. Ο Φίλιππος όσο μεγαλώνει αποκτά το στυλ του Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ το μικρό Mike (όπως το αποκαλεί και η ίδια) τον είδαμε αρκετές φορές να ποζάρει φέτος για το προσωπικό της προφίλ στο instagram. Είναι οι άντρες της ζωής και είναι πολύ χαρούμενη που τους έχει στο πλευρό της. Ο Φίλιππος είναι 7 ετών ενώ ο μικρός Mike είναι 2,5.

SISSY CHRISTIDOU GIOS e0916
sissy christidou baby mike insta 04aee
oi gioi tis sissys christidou a1d06
philippos gios sissys xristidou bc31b