Αυτή την κίνηση της Sandra Bullock πρέπει να την ακολουθήσουν όλες οι μαμάδες

Ερμιόνη Σαρρή
Αυτή την κίνηση της Sandra Bullock πρέπει να την ακολουθήσουν όλες οι μαμάδες

Η ηθοποιός γίνεται παράδειγμα προς μίμηση

Είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια η Sandra Bullock έχει υιοθετήσει ένα πολύ γλυκό αγοράκι, τον Louis. Φήμες τη θέλουν να έχει προχωρήσει και σε δεύτερη υιοθεσία πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Όλοι μιλούν για ένα κοριτσάκι, αλλά αναμένουμε τις πρώτες τους εμφανίσεις για να είμαστε σίγουρες.

Η Sandra Bullock όμως γνωρίζοντας τι συμβαίνει στον έξω κόσμο και το πόσο σκληροί είναι μερικές φορές οι άνθρωποι, σκέφτηκε να μιλήσει στον 5χρονο γιο της για το ρατσισμό. Λόγω της καταγωγής του και του χρώματός του θέλει να τον προστατέψει όσο το δυνατόν καλύτερα από τα κακόβουλα σχόλια. Ο μικρός δεν καταλαβαίνει ακόμη γιατί οι άνθρωποι σχολιάζουν αρνητικά τη διαφορά χρώματος και εκείνη γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να κάνει κανείς τέτοιου είδους συζητήσεις με παιδιά.

Sandra-Bullock-Takes-Louis-Birthday-Party-LA e20b8
sandra bullock with her son f2337

Η ηθοποιός θέλει να μάθει στο Louis ότι πολλές φορές θα σχολιαστεί αρνητικά για το χρώμα του δέρματός του παρά θετικά για το χαρακτήρα. Εκείνος όμως θα ξέρει από μικρός πώς να αντιμετωπίζει όλες αυτές τις κριτικές(που μακάρι να μην υπήρχαν).