Oι προειδοποιήσεις των γιατρών για την Kylie Jenner: Γιατί έχουν ξεσηκωθεί αντιδράσεις;

Oι προειδοποιήσεις των γιατρών για την Kylie Jenner: Γιατί έχουν ξεσηκωθεί αντιδράσεις;

H reality star για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο

Κακά τα ψέματα, η Kylie Jenner δεν είναι και το πιο φυσιολογικό κορίτσι στον κόσμο. Έχει ήδη κάνει αρκετές πλαστικές επεμβάσεις, φορά ό,τι πιο προκλητικό βρίσκει και γενικότερα προσπαθεί με κάθε τρόπο να προκαλεί και να τραβά πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Και να φανταστείτε είναι ακόμη μόλις 18 ετών!

Αυτό που θέλει μανιωδώς το έχει πετύχει. Είναι κάθε μέρα πρωτοσέλιδο, χωρίς κάποιον σπουδαίο λόγο. Σήμερα όμως υπάρχει σοβαρός λόγος και δεν είναι άλλος από το ότι τα νέα χείλη της Kylie Jenner αποτελούν την no.1 πλαστική αυτή τη στιγμή στην Αμερική.

Πριν...

KYLIE PRIN dbbe7

και μετά...

KYLIE3 603ec

Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς Dr Terry Dubrow και Dr Paul Nassif, οι περισσότερες πελάτισσές τους στο Los Angeles επιθυμούν να αποκτήσουν τα χείλη της νεαρής reality star. Και πού το κακό θα αναρωτηθείτε! Τα κακό είναι πως μέσα στις πελάτισσές τους είναι και πολλά ανήλικα κοριτσάκια που έχουν ζηλέψει την Kylie και θέλουν να της μοιάσουν.

2D9AF2A600000578-3281667-image-a-42 1445377246062 8d473


Οι γιατροί φυσικά είναι κάθετοι και απαντούν αρνητικά σε όλες τις ανήλικες που ζητούν τη συγκεκριμένη επέμβαση. Χωρίς να θέλουν να θίξουν την Kylie, τονίζουν στις νεαρές κοπέλες πως πρέπει να περιμένουν μερικά χρόνια και να αποφασίσουν αργότερα για το τι θέλουν πραγματικά να αλλάξουν στην εμφάνισή τους.

Κακό πρότυπο, λοιπόν, η Kylie!

Διαβάστε ακόμα

Δεν περιμέναμε ποτέ από την Kylie Jenner να... κοιμάται έτσι