Οι πιο ντροπιαστικές selfies των stars

Οι πιο ντροπιαστικές selfies των stars

8 διάσημα instagram fails

Η μάχη των social media είναι σκληρή και οι followers παρατηρητικοί και αμείλικτοι. Εμείς συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε 8 από τα επικότερα fails που δημοσιεύθηκαν σε διάσημα instagram accounts:

Beyonce-photoshop-bikini-photo-sexy 96b71


Το ρετουσάρισμα στις φωτογραφίες έχει γίνει η νέα ένοχη απόλαυση των απανταχού selfie lovers, αλλά καμιά φορά μπορεί να είναι δυσκολότερο από όσο μοιάζει. Ιδίως όταν στο φόντο υπάρχουν αυστηρές γραμμές, όπως κολώνες και σκαλοπάτια. Η Beyonce έπαθε κι έμαθε.

Ariana-Grande 1acfd


Το 2013, η Ariana Grande ανέβασε μία -εκ πρώτης όψεως αθώα- φωτογραφία, δείχνοντάς μας το outfit της ημέρας. Όμως τι ήταν αυτό το μαύρο μακρόστενο αντικείμενο στο πάτωμα, μπροστά από τα καλώδια; Η ίδια επιμένει μέχρι σήμερα ότι είναι μικρόφωνο. Κανείς δεν την πιστεύει.

Kim-Kardashian 7e43b


Βέβαια, όταν ακόμα και η βασίλισσα των selfies, Kim Kardashian, ανεβάζει στο instagram φωτογραφίες με στραβές πόρτες και παραμορφωμένα πατώματα, ξέρεις ότι αρχάριες όπως η Ariana Grande είναι από χέρι χαμένες.

3cQHvSZ 7f3f0


Ooops. Κάτι ξέφυγε στη Selena Gomez.

annalynne-mccord-twit-pic-601036793 6e57e


Όπως και στην AnnaLynne McCord.

Caroline-Flack-instagram 39c6b


Όπως και στην παρουσιάστρια του βρετανικού X Factor Caroline Flack.

Nicki-Minaj a9b3d


Για τη Nicki Minaj βέβαια, δεν παίρνουμε όρκο ότι ήταν ατύχημα. Ούτε ότι δεν ξέρει ποιο είναι το σωστό νούμερό της.

Nicola-Hughes 72666


Τον Alex Mytton και τη Nicola Hughes δεν τους ξέρουμε στην Ελλάδα, αλλά είναι μακράν το μεγαλύτερο fail της λίστας - γι΄αυτό και μπήκε σε αυτή. Αυτή η φωτογραφία (στην uncensored εκδοχή της) ανέβηκε, πιθανότατα κατά λάθος, στο instagram account της Hughes, δείχνοντας τον σύντροφό της ολόγυμνο στους περισσότερους από 100.000 followers της. Κατέβηκε μετά από 60 δευτερόλεπτα, αλλά ήταν αργά.

Δες ακόμη:

Η Khloe Kardashian πιο αδύνατη από ποτέ: Αυτή είναι η φωτογραφία που «τρέλανε» το διαδίκτυο

3 insta-trends που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το φθινόπωρο