«Ήταν ψυχικά άρρωστος»: Διάσημη τραγουδίστρια μιλά για τον βίαιο πατέρα της

«Ήταν ψυχικά άρρωστος»: Διάσημη τραγουδίστρια μιλά για τον βίαιο πατέρα της

Η δύσκολη σχέση μαζί του και οι πληγές από τα παιδιά της χρόνια

Μέσα από το νέο τραγούδι της με τίτλο «Father», η Demi Lovato μοιράζεται με το κοινό της τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή το 2013. Παράλληλα, σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube, η 23χρονη τραγουδίστρια μιλά για τους λόγους που την οδήγησαν να γράψει το κομμάτι, αναφερόμενη στα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

Demi-Lovato -Cosmopolitan-US-2015--03 d6221


«Ο θάνατός του προκάλεσε μέσα μου μια τεράστια σύγκρουση συναισθημάτων, γιατί ήταν ένας βίαιος πατέρας. Ήταν κακός πατέρας, αλλά προσπαθούσε να γίνει καλός και ήθελε να κάνει οικογένεια. Όταν η μαμά μου παντρεύτηκε τον πατριό μου, εκείνος έδειξε τόση μεγαλοψυχία. Έλεγε "Χαίρομαι που ο Eddie σε φροντίζει και σου προσφέρει όσα εύχομαι να σου είχα προσφέρει εγώ"» ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Childhood Memories: Δείτε τη Miranda Kerr με κοντό καρέ και αφέλειες

Η Cindy Crawford μιλά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τo bullying που δεχόταν


Η Lovato, που έχει στο παρελθόν αποκαλύψει ότι πάσχει από διπολική διαταραχή (μανιοκατάθλιψη), αποκαλύπτει παράλληλα στο βίντεο ότι και ο πατέρας της ήταν ψυχικά άρρωστος. «Το ήξερε ότι δεν ήταν ικανός να είναι πατέρας, να έχει οικογένεια, εξαιτίας της ψυχικής του ασθένειας. Και το να ξέρω ότι δεν ήταν εντελώς δικό του το φταίξιμο (που δεν ήταν καλός πατέρας) ήταν για εμένα πολύ λυπηρό. Ήθελα, λοιπόν, να γράψω γι' αυτό» εξηγεί σχετικά με το τραγούδι.

{youtube}7_X3Il6VhT8{/youtube}


Η Demi Lovato είχε μοιραστεί τον Ιούνιο του 2014 ένα κολάζ με παιδικές φωτογραφίες της μαζί του, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Εύχομαι να μπορούσα να σε αγκαλιάσω ακόμα μία φορά» είχε γράψει, μεταξύ άλλων.