H... άτακτη Beyoncé: Το μεγάλο της μυστικό που θα βάλει σε κίνδυνο το γάμο της

Γωγώ Φούντα
H... άτακτη Beyoncé: Το μεγάλο της μυστικό που θα βάλει σε κίνδυνο το γάμο της

Tι μυστικά κρύβει η star;

Νομίζατε ότι μόνο ο Jay Z είναι ο άτακτος στην οικογένεια Carter και μόνο οι δικές του αταξίες απειλούν να βάλουν σε κίνδυνο το γάμο του με τη Beyonce; Κι όμως κάνετε μεγάλο λάθος μιας και στη νέα βιογραφία της star γίνονται πολλές και πιπεράτες αποκαλύψεις.

Που λέτε, η Beyonce, λίγο πριν γνωρίσει τον Jay Z σα φυσιολογικό κορίτσι κι αυτή διατηρούσε δεσμό με τον παιδικό της έρωτα, ονόματι Lyndall Locke. Το παράξενο της υπόθεσης βέβαια είναι, ότι παρόλο που είχαν χωρίσει, και παρόλο που η Bey έγινε ζευγάρι με το διάσημο παραγωγό, δεν έπαψε ποτέ να μιλάει με τον πρώην της.

bja 99c48

Σε τέτοιο μάλιστα σημείο, που κάποια στιγμή, και αφού είχαν περάσει αρκετά χρόνια, ο Jay Z την ανάγκασε να κόψει τις επαφές μαζί του. Κάτι που βέβαια δε έγινε ποτέ. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν, ότι ίσως η κρυφή σχέση του Jay Z με την Rihanna να είναι τα... αντίποινα για τις αταξίες της Beyonce.

Η αλήθεια είναι ότι μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας, είναι δύσκολο να μπορέσεις να κρατήσεις μια σχέση χωρίς να φθαρεί. Πόσο μάλλον αν είσαι superstar.