7 stars μας δείχνουν την (ασύλληπτα μεγάλη) ντουλάπα τους!

7 stars μας δείχνουν την (ασύλληπτα μεγάλη) ντουλάπα τους!

Rosie Huntington-Whiteley, Mariah Carey, Khloe Kardashian, Miranda Kerr, Kylie Jenner, Christina Aguilera και Yolanda Foster μας κάνουν πράσινες από τη ζήλεια μας.

Sections ειδικά αφιερωμένα στα αθλητικά παπούτσια, πανάκριβες τσάντες και ρούχα που έχουμε δει μόνο σε fashion shows είναι μερικά από όσα θα δεις παρακάτω. Η συμβουλή μας: Stay calm.

Mariah-Carey-celebrity-closet 20136

Mariah Carey
Η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε, μέσω instagram, μία γεύση από τη συλλογή παπουτσιών της. Και ναι, αυτό που βλέπεις είναι μόνο τα χρυσά ψηλοτάκουνά της και κάποιες από τις μπότες της.

kylie-jenner-celebrity-closet ad21e


Kylie Jenner
Η μικρότερη αδερφή της οικογένειας Kardashian – Jenner είναι μόλις 18 αλλά η «ντουλάπα» της -που εκτείνεται σε 3 δωμάτια- περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ξεχωριστό section για ψηλοτάκουνα παπούτσια. Δες και το βίντεο για να μας πιστέψεις:

{youtube}9FBuvRHYs2Y{/youtube}

Rosie-Huntington-Whiteley-celebrity-closet b7248

Rosie Huntington- Whiteley
Διακοσμημένο στην εντέλεια, το δωμάτιο που το 28χρονο μοντέλο έχει αφιερώσει στην γκαρνταρόμπα του είναι αυτό που κάθε γυναίκα ονειρεύεται να έχει.

khloe-kardashian-celebrity-closet c506c


Khloe Kardashian
Η 31χρονη reality star έχει μια ολόκληρη ντουλάπα μόνο για τα αθλητικά της παπούτσια. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα φανταστείς.

celebrity-closet-miranda-kerr 88236


Miranda Kerr
Έχει την πιο ταπεινή ντουλάπα από όλες, όχι γιατί δεν ήθελε να έχει μια μεγαλύτερη (ή γιατί δεν έχει αρκετά ρούχα), αλλά γιατί , όπως η ίδια εξήγησε: «Μένω στη Νέα Υόρκη, οπότε στο διαμέρισμα δεν έχεις πολλές επιλογές. Οφείλεις απλώς να αξιοποιήσεις τον χώρο που διαθέτεις». Παρ' όλα αυτά, πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία είναι μόνο ένα μέρος της γκαρνταρόμπας της.

Christina-Aguilera-celebrity-closet 45bc0


Christina Aguilera
Η διάσημη τραγουδίστρια χρειάζεται σκάλα για να φτάνει σε όλα τα ράφια της παπουτσοθήκης της. Και αυτό, από μόνο του, λέει πολλά.

Yolanda-Foster-celebrity-closet ad620

Yolanda Foster
Η reality star -και μητέρα της Gigi Hadid - έχει μία walk in closet τόσο θεαματικά μεγάλη, που θα τη ζήλευε μέχρι και η Carrie Bradshaw. Φαντάσου εμείς.