Ο Νίκος Αποστολόπουλος έκραξε την Κατερίνα Καινούργιου!

Ο Νίκος Αποστολόπουλος έκραξε την Κατερίνα Καινούργιου!

Είχε δίκιο; Το Queen τοποθετείται.

Εμείς εδώ στο Queen αγαπάμε τις γυναίκες. Όλες. Και ό, τι κάνει οποιαδήποτε γυναίκα για να νιώσει ομορφότερη, εμείς το επικροτούμε. Από την άλλη όμως, οι γυναίκες που αγαπάμε είναι εκείνες που ταυτιζόμαστε, θαυμάζουμε και μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα, που είναι αληθινές. Εκείνες που λατρεύουν τις ατέλειές τους, που δεν φοβούνται να έχουν κιλά, σπυράκια, κυτταρίτιδα, ψωμάκια και να κυκλοφορούν ακομπλεξάριστες και να νιώθουν όμορφες. Και να έχουν τις στιγμές που φτιάχνονται και ... wow! Σε έναν τέτοιο κόσμο θέλουμε να ζούμε και το «αψεγάδιαστη 24 ώρες το 24ωρο» της Κατερίνας Καινούργιου, αν μη τι άλλο μας αγχώνει.

kainourgiou 2 d6d5d

Για να σας βάλουμε καλύτερα στο θέμα, το στόρι έχει ως εξής: ο Νίκος Αποστολόπουλος όταν ρωτήθηκε για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπε πως είναι ό, τι χειρότερο έχει δει φέτος, ενώ για εκείνη είπε: «Ανεβοκατεβάζει σαν τη Μίνι Μάους κάτι βλεφαρίδες τεράστιες που δεν βλέπει μπροστά της. Πρέπει να πάρουμε και ένα σκυλάκι αυτό που οδηγεί τους τυφλούς για να βλέπει η καημένη».

kainourgiou 4 80a17

Η Κατερίνα Καινούργιου "αμακιγιάριστη"


Η Κατερίνα Καινούργιου άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ ότι της αρέσει να φτιάχνεται, ότι φορά τρέσες στα μαλλιά της, ότι φορά ψεύτικες βλεφαρίδες. Την έχουμε δει με μακιγιάζ και χτενισμένα μαλλιά μέχρι και στην παραλία ή και με φόρμα. Γενικά, η Κατερίνα Καινούργιου είναι η γυναίκα που θα βάλει τρέσα και ένα τόνο μέικαπ για να πάει μέχρι τον μπακάλη. Όμως, σε μία χώρα που υποκλίνεται κυριολεκτικά στην Ελένη Μενεγάκη και εκείνη επιτρέπει στον κόσμο να τη δει και αμακιγιάριστη και με έξτρα κιλά και με το μαλλί πιασμένο όπως-όπως στη λαϊκή, στον δρόμο, έξω από το στούντιο, στο μποστάνι της, στην παραλία της Άνδρου χωρίς ποτέ να αποποιηθεί την ομορφιά της αλλά διαλέγοντας τα λουκ που θα διάλεγε η καθημερινή ελληνίδα σε αυτές τις περιπτώσεις, αμφιβάλλουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου διαχειρίζεται σωστά την εικόνα της.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Η πιο ανατρεπτική εξέλιξη στο θέμα της πολυσυζητημένης φωτογραφίας!


Στην αρχή, όταν διέρρευσαν οι σχολικές της φωτογραφίες, αντιμετωπίστηκε κάπως σαν το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος. Και μέχρι εκεί όλα καλά. Άλλωστε, είθισται οι περισσότερες γυναίκες να είναι ομορφότερες στα 25, στα 30, στα 40 απ' ό, τι είναι στα εφηβικά τους χρόνια ή πριν βρούνε τον εαυτό τους. Τώρα, μοιάζει απλά σαν ένα εξωπραγματικό κορίτσι, που προσπαθεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ. Και μέσα σε αυτό το κυνήγι της τέλειας εικόνας της, δεν δείχνει καν να έχει χρόνο να σκεφτεί το οτιδήποτε άλλο.


Αν άφηνε τον εαυτό της ελεύθερο, να είναι ένα κανονικό κορίτσι, ανθρώπινο, με καλές και κακές μέρες, μπορεί να κέρδιζε περισσότερο κόσμο και – ίσως – να πήγαινε και καλύτερα η εκπομπή της. Το να ξενίζεις τις γυναίκες, βγαίνει πάντα στα νούμερα τηλεθέασης (η πρώτη εβδομάδα του Λόγω TiVis πήγε μέτρια). Και οι ελληνίδες, που ακολουθούν την εθνική νοοτροπία του να απολαμβάνεις τη ζωή με ό, τι συνεπάγεται αυτό, δεν πρόκειται ποτέ να αγαπήσουν μια γυναίκα που εκπέμπει μια υπερπροσπάθεια με την εμφάνισή της. Κοινώς, με πιο ευγενικό τρόπο, συμφωνούμε με τον Νίκο Αποστολόπουλο αλλά για τον λόγο που αναφέραμε στην εισαγωγή: αγαπάμε τις αληθινές γυναίκες. Και το αληθινό, είναι τέλειο επειδή δεν είναι τέλειο.