Πολύ άσχημα νέα για την πρεμιέρα του έκτου κύκλου του Game of Thrones!

Πολύ άσχημα νέα για την πρεμιέρα του έκτου κύκλου του Game of Thrones!

Σοβαρά τώρα, HBO;

Αν είστε κι εσείς(μαζί μας) στην αναμονή για την επόμενη σεζόν του Game of Thrones, τότε αυτά τα νέα σίγουρα θα σας δυσαρεστήσουν. Το HBO ανακοίνωσε την Πέμπτη την ημερομηνία για τη νέα τηλεοπτική σειρά του Martin Scorsese, "Vinyl", την ημερομηνία της επιστροφής του "Girls" και του "Togetherness", όμως δεν αποκάλυψε απολύτως τίποτα για την πρεμιέρα του GoT.

Διάβασε επίσης: Ο πιο σέξι ηθοποιός του Game of Thrones εθεάθη στα γυρίσματα του 6ου κύκλου! (SPOILERS)

Κατά παράδοση, το Game of Thrones ξεκινά να προβάλλεται αρχές Απριλίου(η τρίτη σεζόν μάλιστα ξεκίνησε 31 Μαρτίου), όμως, αν σκεφτούμε πως το "Vinyl", το οποίο ξεκινά στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή(δηλαδή ημέρα GoT) και ώρα 21.00(δηλαδή ώρα GoT), αυτό σημαίνει πως είτε η αγαπημένη μας σειρά θα αλλάξει μέρα και ώρα -πράγμα λιγάκι απίθανο- είτε πως θα πρέπει πρώτα να περιμένουμε να τελειώσει το Vinyl, για να δούμε την πρεμιέρα του Thrones. Αν λοιπόν, υποθέσουμε, πως τα 10 επεισόδια του "Vinyl" θα προβληθούν κανονικά, χωρίς διακοπές, η σειρά θα τελειώσει στις 17 Απριλίου το νωρίτερο.

Δες και αυτό: 40+1 σκέψεις για το τελευταίο και σοκαριστικό επεισόδιο του Game of Thrones (SPOILERS)

Καταλήγουμε λοιπόν, στο συμπέρασμα πως κατά πάσα πιθανότητα η πρεμιέρα του έκτου, πιο πολυσυζητημένου και πολυαναμενόμενου κύκλου της δημοφιλούς σειράς, θα γίνει το ΝΩΡΙΤΕΡΟ τέλη Απριλίου. Πράγμα που επίσης σημαίνει, πως είμαστε ακόμη πιο θυμωμένοι με το ΗΒΟ και από τη στιγμή που είδαμε τη μαχαιριά-προδωσία του Olly στον Jon.

Πόση υπομονή ακόμα;