Sarah Jessica εσύ; Η δήλωση για τη διάσημη ηθοποιό που αρνούμαστε να πιστέψουμε

Γωγώ Φούντα
Sarah Jessica εσύ; Η δήλωση για τη διάσημη ηθοποιό που αρνούμαστε να πιστέψουμε

Δεν την είχαμε για τέτοια

H Sarah Jessica Parker είναι μία γυναίκα την οποία λατρεύουμε, όχι μόνο για τον ρόλο της στο απόλυτο γυναικείο σήριαλ Sex & The City, το στυλ και τα υπέροχα μαλλιά της, αλλά κυρίως για το γλυκό της χαρακτήρα και τις φωτογραφίες με την οικογένειά της που μας κάνουν να χαμογελάμε κάθε φορά που τις βλέπουμε.

Θα περιμένατε όμως ποτέ, ότι η διάσημη ηθoποιός θα ήταν κάπως... αυταρχική; Κι όμως, αυτό ισχυρίστηκε ο σύζυγός της Matthew Broderick, ο οποίος καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε κάποιες άγνωστες πτυχές του γάμου του με την SJP. Όταν λοιπόν τον ρώτησαν ποιο είναι το bitchy πράγμα που κάνει η συζυγός του, εκείνος απάντησε: «Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι όντως bitchy που μπορεί να κάνει αλλά είναι πάντα πολύ γλυκιά και ευγενική», είπε.

sarah-jessica-parker-300 63748

«Παρόλα αυτά, έχω να της προσάψω όντως κάτι. Οτιδήποτε κι αν κάνω μέσα στο σπίτι το απεχθάνεται. Μπορώ να την βγάλω κυριολεκτικά εκτός εαυτού», είπε γελώντας.

280D879300000578-3057290-image-a-27 1430132068486 c90d7
Pictures-Sarah-Jessica-Parker-Family-Friends 83c2b

Αλήθεια τώρα, περιμένατε εσείς από τη συγκεκριμένη να κάνει τέτοιες υστερίες; Τελικά... είναι όντως μία γυναίκα σαν όλες εμάς!

Τα δίδυμα τα έχουμε δει, το γιο όμως της Sarah Jessica Parker είχαμε πάρα πολύ καιρό

Πόσο μοιάζει τελικά η Sarah Jessica Parker με την Carrie Bradshaw; H star απαντά!