Οι πρωταγωνιστές του Hunger Games έχουν πια το δικό τους αποτύπωμα στο Hollywood!

Οι πρωταγωνιστές του Hunger Games έχουν πια το δικό τους αποτύπωμα στο Hollywood!

 

Συγχαρητήρια! 

 

Η μέρα του Halloween γι΄ αυτούς ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή τη φετινή χρονιά, μιας και οι τρεις πρωταγωνιστές της σειράς ταινιών «The Hunger Games», άφησαν, και τυπικά, το σημάδι τους στην ιστορία του Hollywood. Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth και Josh Hutcherson αποτελούν πλέον και επίσημα μέρος της Χολιγουντιανής ιστορίας, και όχι άδικα, αφού οι δημοφιλείς ταινίες έχουν αφήσει γερά το στίγμα τους στον κινηματογράφο και έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

1 ba15a
4 214bd


Σε λίγες μέρες, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στη μεγάλη οθόνη το τέταρτο και τελευταίο μέρος των ταινιών, και λίγο πριν τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα, μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους πρωταγωνιστές.

3 74d1e
5 4d025


Οι τρεις τους βρέθηκαν, χθες, στο Grauman's Chinese Theatre, που βρίσκεται στη Λεωφόρο της Δόξας και στο προαύλιό του φιγουράρουν τσιμεντόλιθοι με τα αποτυπώματα των μεγαλύτερων σταρ, και άφησαν τα αποτυπώματά των χεριών και των ποδιών τους στην τσιμεντένια πλακέτα με το όνομα της ταινίας. Ήταν η μέρα που, αναμφίβολα, είχαν την τιμητική τους στο Hollywood.

2 ac333

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η εμφάνιση που θα σου υπενθυμίσει γιατί η Elle Macpherson ήταν topmodel

Είναι δυνατόν; Ο 38χρονος superstar θέλει να γνωρίσει την μόλις 19 ετών, Kendall Jenner!