Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκαλύπτει πως περνά ύστερα από τον χωρισμό του!

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκαλύπτει πως περνά ύστερα από τον χωρισμό του!

Πάντως, δεν μένει σπίτι του να… κλαίει!

Η αφοπλιστική του ειλικρίνεια και η ευθύτητά του είναι κάτι που διχάζει, μιας και ή θα τον μισήσεις ή θα τον λατρέψεις. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και να μιλά ξεκάθαρα, όχι μόνο για τα επαγγελματικά, αλλά και για τα προσωπικά του, παρά τον πρόσφατο χωρισμό με την πρώην σύζυγό του.


Ο δημοσιογράφος μίλησε στο περιοδικό People αποκαλύπτοντας πως η προσωπική του ζωή, ύστερα από το χωρισμό του, είναι βαθιά... άστατη. Και φυσικά, ο ίδιος δικαιολόγησε την επιλογή του αυτή, ομολογώντας πως την περίοδο αυτή ευχαριστιέται την ελευθερία του, ενώ θεωρεί ότι βγαίνοντας από μια συναισθηματικά έντονη σχέση, ο καθένας χρειάζεται το χρόνο του.


Όσο για τις επιτυχίες που έχει στις γυναίκες, θα λέγαμε ότι είναι... ουκ ολίγες, σύμφωνα με τα όσα είπε. «Το κινητό μου αναβοσβήνει σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επίσης, πρέπει να σου πω ότι απεχθάνομαι το κινητό μου. Δεν το γουστάρω. Αυτό το μαραφέτι δεν μου αρέσει. Πιστεύω ότι ο κόσμος ήταν καλύτερος όταν η τεχνολογία ήταν αναλογική», αναφέρει και στη συνέχεια εξηγεί το λόγο που τον κάνει τόσο ελκυστικό σε αυτές: «Με θέλουν; Έτσι όπως προχωράει η επαγγελματική μου ζωή, βρίσκω περισσότερο τον εαυτό μου. Όταν είσαι ήρεμος με τον εαυτό σου, είσαι πιο ελκυστικός».

Πηγή: People