E όχι: H star κοροιδεύει γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι και ξεσηκώνει αντιδράσεις

Γωγώ Φούντα
E όχι: H star κοροιδεύει γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι και ξεσηκώνει αντιδράσεις

Την περιμέναμε λίγο πιο ευγενική

Ξέρετε τώρα: Εμείς έχουμε χιούμορ όπως και ο περισσότερος νοήμων κόσμος, αλλά είναι και κάποιες φορές, που γεγονότα μας ξεπερνούν και μας βγάζουν εκτός εαυτού! Όπως για παράδειγμα το τελευταίο κατόρθωμα μίας εκ των μεγαλύτερων star της μουσικής βιομηχανίας, η οποία χρειάζεται επειγόντως, μαθήματα καλής συμπεριφοράς.

Που λέτε, η Nicki Minaj, βρίσκεται στα παρασκήνια του show της στο La Vegas ντυμενη νεράιδα, όταν κάποια στιγμή εντοπίζει μία γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι. Αμέσως ξεσπάει σε δυνατά γέλια, και αρχίζει να φωνάζει κουνόντας το ραβδί της: «Μακάρι να έσκαγε μύτη ο Handi-Man (φανταστικός ήρωας με κινητικά προβλήματα ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε show των '90s και βοηθούσε άτομα με παρόμοια θέματα). Περπάτα! Σε διατάζω να περπατήσεις»!

2E03CE0A00000578-3299327-image-a-29 1446405245432 f1619

Όπως ήταν φυσικό, το video που δείχνει την Minaj να γελάει και να κοροιδεύει την ανυποψίαστη γυναίκα, έκανε το γύρο του κόσμου και παρά το γεγονός ότι κάποιοι είπαν ότι έκανε πλάκα σε ένα φίλο της που είχε μεθύσει, οι περισσότεροι δεν έχαψαν το παραμύθι, και απλά σιχάθηκαν την τραγουδίστρια, η οποία ακόμα και μεθυσμένη ή υπό την επήρρεια ναρκωτικών να ήταν, είναι αδικαιολόγητη.