Tom Cruise - Katie Holmes: Οι νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το διάσημο ζευγάρι

Tom Cruise - Katie Holmes: Οι νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το διάσημο ζευγάρι

«Άφησαν τη Suri να κλαίει για ώρες, πεσμένη στο πάτωμα» υποστηρίζει πρώην Σαϊεντολόγος.

«Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology» τιτλοφορείται το νέο αυτοβιογραφικό βιβλίο της πρώην Σαϊεντολόγου Leah Remini και, στις σελίδες του, η κωμικός -και καλή φίλη της Jennifer Lopez- περιγράφει μεταξύ άλλων κάποια γεγονότα που αφορούν τον Tom Cruise.

1341504418 tom-cruise-katie-holmes-suri-lg 224b2


Η Remini αναφέρεται σε ένα περιστατικό που υποτίθεται πως έλαβε χώρα πριν αρκετά χρόνια, λίγο πριν τον γάμο του διάσημου ηθοποιού με την Katie Holmes. Η ίδια γράφει ότι, στο δείπνο πριν τον γάμο, το ζευγάρι είχε αφήσει την λίγων μηνών τότε κόρη του στο πάτωμα του μπάνιου να κλαίει γοερά, με αποτέλεσμα όλοι οι καλεσμένοι να ακούν το κλάμα του μωρού να ηχεί στην αίθουσα. Μάλιστα, όταν η ίδια πήγε στο μπάνιο για να δει τι συμβαίνει, βρήκε, όπως υποστηρίζει, την αδερφή του Tom Cruise και μια βοηθό να κοιτάζουν το μωρό χωρίς να κάνουν τίποτα. «Την κοιτούσαν λες και είχαν μπροστά τους τη μετενσάρκωση του ιδρυτή της Σαϊεντολογίας, Ron Hubbard» γράφει χαρακτηριστικά.

article-1046519-024CC19B00000578-78 468x354 5774a


Παράλληλα, η Remini αναφέρεται σε ένα διάλογο που υποστηρίζει πως είχε με τα δύο υιοθετημένα παιδιά του Tom Cruise και της Nicole Kidman μετά τον γάμο, εξηγώντας πως η 14χρονη τότε Bella και ο 12χρονος Connor της είπαν πως συναντούν τη θετή μητέρα τους «μόνο όταν δεν γίνεται αλλιώς». Μάλιστα, η Bella φέρεται να χρησιμοποίησε για την Kidman τον όρο SP (Suppressive Person στη «γλώσσα» της Σαϊεντολογίας, ένας χαρακτηρισμός που αποδίδεται σε άτομα που αποτελούν εχθρό της Εκκλησίας τους και πρέπει με κάθε θυσία να μείνει μακριά από τη ζωή των «πιστών»).

tomkatfamily1 dbe54

Ο Tom Cruise και η Katie Holmes, την ημέρα του γάμου τους, με την 7 μηνών τότε Suri και τα υιοθετημένα παιδιά του Cruise και της Kidman, Bella και Connor.


Κι αν όλα αυτά δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, αποτελούν σίγουρα άλλο ένα λιθαράκι στο αλλόκοτο οικοδόμημα που έχουν δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια οι αποκαλύψεις για τον Tom Cruise και τη Σαϊεντολογία.

Δες ακόμα:

Η Nicole Kidman δεν προσκλήθηκε στον γάμο της κόρης της

Suri Cruise: Η μεταμόρφωσή της από μελαγχολικό παιδάκι στο πιο χαρούμενο κορίτσι

O Tom Cruise παραδέχεται ότι η Σαϊεντολογία ήταν ο λόγος που χώρισε με την Katie Holmes