Ο «πραγματικός» γάμος της Angelina Jolie και του Brad Pitt που δεν ξέραμε ως τώρα

Ερμιόνη Σαρρή
Ο «πραγματικός» γάμος της Angelina Jolie και του Brad Pitt που δεν ξέραμε ως τώρα

Μήπως κάτι μας είχε διαφύγει;

Φωτογραφίες από το γάμο του διάσημου αυτού ζευγαριού έχουμε δει πολλές και πιστεύουμε πως ακόμη δεν έχετε ξεχάσει το νυφικό της Angelina Jolie. Ήταν ας το πούμε ιδιαίτερο, συγκινητικό και πρωτότυπο. Μήπως όμως δε γνωρίζουμε τις πραγματικές λεπτομέρειες του γάμου τους; Μήπως τελικά δεν ήταν και τόσο λαμπερός;

Η Angelina Jolie μας αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες για την ημέρα που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Brad Pitt και όντως μας έπιασε απροετοίμαστες. Μίλησε στην εφημερίδα New York Times και εξομολογήθηκε πως παντρεύτηκαν στην Καλιφόρνια για νομικούς και μόνο λόγους. Μπορεί η τελετή να πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία, οι δυο τους όμως ονομάστηκαν σύζυγοι στην Αμερική. Βασικά, ούτε που κατάλαβαν πότε και πώς «κατοχύρωσαν» το όνομα Bradgelinas.

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt σε κοινή επίσημη εμφάνιση μετά από πολύ καιρό

angelina jolie wedding family 7d999

Η ηθοποιός περιέγραψε την ημέρα αυτή και ήταν κάπως αστεία. Κάποια στιγμή κάποιος από το προσωπικό τους τους φώναξε να υπογράψουν κάτι χαρτιά και τους ενημέρωσε πως στο διπλανό δωμάτιο περίμενε ο... δικαστής. Οι υπογραφές έπεσαν και η Angelina Jolie ήταν από τότε η κυρία Pitt. Τόσο απλά και τόσο γρήγορα.