Make-under: Η νέα τάση που κάνει τις stars πιο όμορφες από ποτέ!

Make-under: Η νέα τάση που κάνει τις stars πιο όμορφες από ποτέ!

10 διάσημες γυναίκες που επέλεξαν πιο φυσικό μακιγιάζ - και βγήκαν κερδισμένες.

stars makeup 8 250bb

Το look της Rihanna στα φετινά Grammy είναι ό,τι πιο ωραίο έχουμε δει στο κόκκινο χαλί τους τελευταίους μήνες. Αριστερά, ο παλιός κακός εαυτός της ήταν απλά ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει αυτό το θέμα.

stars makeup 10 bbb54


Αλλά και η Ke$ha, όταν πρωτοσυστήθηκε στο κοινό προτιμούσε ιδιαίτερα εκκεντρικά beauty looks. Σε αντίθεση με τον τελευταίο καιρό, που -σοφά, κατά τη γνώμη μας- επιλέγει πιο φυσικό μακιγιάζ.

stars makeup 1 9bbef


Κόκκινη σκιά και κόκκινο κραγιόν; Ναι, η Cheryl Fernandez-Versini (το Cole έχει φύγει, μαζί με τον πρώην σύζυγο) το έχει κάνει. Όχι όμως πια, ευτυχώς για όλους.

stars makeup 2 3b275


Αυστηρό hair look, κόκκινο κραγιόν, έντονο eyeliner και επιδερμίδα με λάμψεις από τα παλιά, έρχονται σε αντίθεση με το υπέροχα φυσικό πρόσωπο της Leighton Meester σήμερα και τις ρετρό vagues που όλες ζητάμε από τον κομμωτή μας.

stars makeup 3 67568


Η Pamela Anderson με το χειρότερο μακιγιάζ της λίστας απέχει έτη φωτός από τον πρόσφατο εαυτό της κι εμείς δεν έχουμε παρά να τη χειροκροτήσουμε για τη μεταμόρφωση.

stars makeup 4 4ec09


H Angelina Jolie έχει κατά καιρούς ενδώσει σε vamp beauty looks, και η αλήθεια είναι ότι είναι έτσι κι αλλιώς πανέμορφη, αλλά οι πιο πρόσφατες επιλογές της στο μακιγιάζ αποδεικνύουν ότι η απλότητα μπορεί να γίνει εκθαμβωτική.

stars makeup 5 35ed3


Δεν υπάρχουν λόγια για εκείνο το επικά κακό look της Christina Aguilera στα American Music Awards το 2012. Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό οι τόνοι έχουν (κάπως) πέσει.

stars makeup 6 afc40


Η Emilia Clarke αποφεύγει έτσι κι αλλιώς τις υπερβολές αλλά το natural look που επέλεξε για τα φετινά Όσκαρ είναι από τα αγαπημένα μας.

stars makeup 7 a24fe


Δεν είναι ότι λέμε «όχι» στο καυτό κόκκινο κραγιόν ή στο σέξι eyeliner (όταν οι περιστάσεις τα απαιτούν), αλλά η Pixie Lott με τις φυσικές μπούκλες της και το σχεδόν αμακιγιάριστο πρόσωπό της είναι υπέροχη.

stars makeup 9 35a8a


Ναι, ακόμα και η Lady Gaga έχει πει «ναι» στο φυσικό μακιγιάζ. Και η σύγκριση είναι αμείλικτη.