Η στιγμή που περιμέναμε! H πρώτη κοινή εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού είναι γεγονός!

Η στιγμή που περιμέναμε! H πρώτη κοινή εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού είναι γεγονός!

 

Πιασμένοι χέρι- χέρι δείχνουν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια που είδαμε τελευταία

 

Είναι ένα από τα πιο όμορφα αλλά και μη... προβλέψιμα ζευγάρια της σόουμπιζ. Οι δύο σταρς χώρισαν με τους πρώην συζύγους τους μέσα στο περασμένο καλοκαίρι, και τελικά βρήκαν παρηγοριά ο ένας στον άλλο πολύ σύντομα. Gwen Stefani και Blake Shelton μπορεί να ήταν φίλοι εδώ και χρόνια, όμως, το τελευταίο διάστημα οι φήμες περί σχέσεις φούντωναν όλο και περισσότερο, ενώ μόλις πριν λίγες μέρες, ο εκπρόσωπος της 46χρονης σταρ επιβεβαίωσε τη σχέση τους και επίσημα.


Και πολύ σύντομα, η στιγμή που έκαναν και την πρώτη τους κοινή έξοδο ως επίσημο ζευγάρι έφτασε. Οι δύο σταρς απαθανατίστηκαν από το φακό των παπαράτσι στο after party των Country Music Awards να κρατιούνται χέρι χέρι, θέλοντας μάλλον να διαλύσουν και κάθε τελευταία αμφιβολία για το αν είναι ή όχι μαζί. Με χαλαρή και ευχάριστη διάθεση, οι δυο τους έδειχναν να περνούν τέλεια και να έχουν αφήσει πλέον πίσω τους της άσχημες στιγμές των διαζυγίων τους.

1446837021 gwen-blake-467 1 2fab4


Από την άλλη, ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, Gavin Rossdale, δείχνει να μην έχει... χωνέψει ακόμα τον χωρισμό, μιας και στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση απαθανατίστηκε να φορά ακόμα τη βέρα του γάμου τους. Μάλλον, τα τελευταία νέα δεν θα του είναι ιδιαιτέρως ευχάριστα.

rs 634x1024-151106172649-634.Gavin-Rossdale-Ring-LA.ms.110615 5be5e

Διαβάστε ακόμη:

Ποιοι Bradgelina; Αυτό είναι το πιο ταιριαστό και stylish ζευγάρι στο Hollywood

Δέσποινα Καμπούρη: 7 φορές που λιώσαμε με τις φωτογραφίες της κόρης της στο instagram