Ουπς: Η δήλωση της Angelina Jolie για τον Brad Pitt που ανατρέπει τα δεδομένα

Ουπς: Η δήλωση της Angelina Jolie για τον Brad Pitt που ανατρέπει τα δεδομένα

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική

Όταν μας ρωτάνε ποιο είναι το απόλυτο ζευγάρι του Hollywood η απάντηση είναι άμεση και πολύ εύκολη: μα φυσικά ο Brad Pitt και η Angelina Jolie!

Στο μυαλό μας το ζευγάρι αυτό είναι υπόδειγμα. Αγαπιούνται πολύ, έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια και δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα. Μα καλά, είναι όντως τόσο τέλεια η σχέση τους;

angelina-jolie-1-435 a7091

Η Angelina έβαλε τα πράγματα στη θέση τους στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Telegraph. Εν όψει της προώθησης της νέας της ταινίας By the Sea (που πρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της) η Jolie μίλησε μεταξύ άλλων και για την σχέση της με τον Brad. Συγκεκριμένα σημείωσε πως εκείνη και ο Pitt είναι ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα. Έχουν προβλήματα και πολλές φορές φτάνει ο ένας τον άλλο στα άκρα με τη συμπεριφορά του. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ζητήσει χώρο ο ένας από τον άλλο (ναι, ναι η κλασική ατάκα χρειάζομαι χρόνο-χώρο κλπ.).

rs 560x415-140828090341-560.Brad-Pitt-Angelina-Jolie-Wedding-married.jl.082814 6c691

Είδατε που καμιά σχέση δεν είναι τέλεια; Ακόμη και οι Bradgelina έχουν σύννεφα στη σχέση τους. Ώρα να εκτιμήσετε, λοιπόν, τη δική σας!

Διαβάστε ακόμα

7 φορές που... «λιώσαμε» διαβάζοντας τις τρυφερές ατάκες των Bradgelina!