Η Gisele αποκαλύπτει πότε σκέφτηκε να χωρίσει τον Tom Brady

Η Gisele αποκαλύπτει πότε σκέφτηκε να χωρίσει τον Tom Brady

Η αποκάλυψη που τη συγκλόνισε και οι φήμες περί διαζυγίου

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στον Charlie Rose του CBS η Gisele Bündchen, μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Tom Brady.


Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε ότι συγκλονίστηκε όταν, στους πρώτους μήνες της σχέσης τους, το 2007, έμαθε ότι ο Brady θα γινόταν πατέρας, αφού η προηγούμενη σύντροφός του, Bridget Moynahan, ήταν έγκυος. Παραδέχθηκε μάλιστα ότι σκέφτηκε να δώσει τέλος στη σχέση τους μετά από αυτή την αποκάλυψη: «Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Σκέφτηκα "Βγαίνω με αυτόν τον άνδρα, τον έχω γνωρίσει εδώ και τόσο καιρό και όλα δείχνουν υπέροχα όσο είμαστε μαζί και τώρα συμβαίνει αυτό;". Ένιωσα ότι δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω. Ήταν από εκείνες τις στιγμές που πραγματικά σκέφτεσαι "Μήπως πρέπει απλά να φύγω;"».

wenn603794 a0ef0

Ο Tom Brady με την πρώην σύντροφό του, την ηθοποιό Bridget Moynahan (που υποδυόταν την αντίζηλο της Carrie, Natasha, στο Sex and the City).


Η 35χρονη πλέον Bündchen, που δύο χρόνια αργότερα, το 2009, παντρεύτηκε τον Tom Brady και σήμερα έχει αποκτήσει μαζί του δύο παιδιά, εξήγησε ωστόσο ότι ο γιος του συζύγου της είναι πλέον μέλος της οικογένειάς τους: «Σήμερα, 8 χρόνια μετά, πιστεύω ότι δεν μπορούσα να έχω ένα πιο γλυκό "εξτρα" παιδί!» είπε χαμογελώντας.

Gisele-Bündchen-Tom-Brady-took-kids-Jack-Benjamin a1700

Όσο για τις πρόσφατες φήμες περί διαζυγίου, η Gisele παραδέχθηκε πως η σχέση της με τον σύζυγό της «έχει περάσει μερικές πολύ δύσκολες στιγμές», αλλά τόνισε ότι εξακολουθούν να στηρίζουν ο ένας τον άλλο, κάτι που η ίδια θεωρεί «το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να έχει κανείς στη ζωή του».

Δες το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη:

{youtube}O8zSjt-I_kA{/youtube}

Η Gisele Bündchen έκανε την πρώτη εμφάνιση με μαγιό μετά τις φήμες περί πλαστικής στήθους