Η αποστομωτική απάντηση της Adele στην ερώτηση αν θα έκανε ποτέ γυμνή φωτογράφιση

Η αποστομωτική απάντηση της Adele στην ερώτηση αν θα έκανε ποτέ γυμνή φωτογράφιση

Πολλά μπράβο!

Ξεχωρίζει από την μάζα καθώς δεν είναι μανιακή με την εικόνα και το σώμα της. Αγαπά τον εαυτό της όπως είναι και έχει καταφέρει να γίνει no.1 για αυτόν ακριβώς το λόγο (οκ, και για την απίστευτη φωνή της). Η Adele είναι αγαπητή από όλους γιατί θυμίζει κορίτσι της διπλανής πόρτας.


Στις συνεντεύξεις της η πετυχημένη τραγουδίστρια βγάζει προς τα έξω τον αληθινό της εαυτό και καταφέρνει κάθε φορά να μας κερδίζει ολοένα και περισσότερο. Στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stones η star μίλησε για όλους και για όλα.

1103-adele-inset-810x960 13711


Η απάντηση όμως που έδωσε σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα έκανε ποτέ γυμνό ήταν αποστομωτική (και για αυτό και την ξεχωρίσαμε). Η star τόνισε πως την ρωτούν πολύ συχνά αν θα φωτογραφιζόταν για το Playboy και απορεί αν αυτό το ρωτούν επειδή είναι γυναίκα ή επειδή είναι... παχουλή.

Σε επιπρόσθετη ερώτηση αν θα φωτογραφιζόταν γυμνή αν ήταν πιο αδύνατη η Adele εξηγεί: Μάλλον όχι, γιατί το σώμα μου είναι για εμένα. Αλλά μερικές φορές θα ήθελα να γνωρίζω αν θα ήμουν το ίδιο πετυχημένη αν δεν ήμουν plus-size. Νομίζω πως σε όλους θυμίζω τον εαυτό τους. Δεν εννοώ πως είναι όλοι στο μέγεθός μου, αλλά τους είμαι οικεία επειδή δεν είμαι τέλεια και νομίζω πως πολλοί άνθρωποι παρουσιάζονται τέλειοι και απρόσιτοι.

Σοφά λόγια από την Adele!

Διαβάστε ακόμα

Η Kim Kardashian αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει σε αυτή την εγκυμοσύνη- και είναι πολλά!