Η πρώην νταντά των Bradgelina βγάζει τις οικογενειακές τους συνήθειες στη φόρα

Ερμιόνη Σαρρή
Η πρώην νταντά των Bradgelina βγάζει τις οικογενειακές τους συνήθειες στη φόρα

Tι αποκαλύψεις κάνει;

Aπό ό, τι έχετε καταλάβει, τους τελευταίους μήνες οι νταντάδες των οικογενειών του Hollywood έχουν κερδίσει τεράστια δημοσιότητα. Έχουμε διαβάσει για αρκετά ερωτικά σκάνδαλα και τώρα έρχεται η νταντά των Bradgelina η οποία αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της ζωής του διάσημου ζευγαριού και του τρόπου που μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την πρώην νταντά της Angelina Jolie και του Brad Pitt και το Star magazine, τα παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο αλλά παρακολουθούν μαθήματα στο σπίτι τους. Το πρωινό τους είναι συνήθως από τα χέρια του Brad Pitt, καθώς η μαμά τους δεν είναι και τόσο πρωινός τύπος. Οι γονείς τους επίσης κάθε Κυριακή τα πηγαίνουν σε διαφορετικές εκκλησίες έτσι ώστε να έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν στο μέλλον στη θρησκεία που εκείνα θα θέλουν και όχι αυτή που τους έμαθε η μαμά ή ο μπαμπάς τους. Τέλος, η πρώην νταντά ισχυρίζεται πως η Angie θέλει τα παιδιά της να αισθάνονται ελεύθερα, οπότε δεν τους έχει κανένα πρόγραμμα και πηγαίνουν ανελλιπώς όλα τους σε ψυχολόγο.

233FF73100000578-2838634-image-48 1416278773662 c8eeb

Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι πως το διάσημο ζευγάρι απαγορεύει στις νταντάδες του να υπάρχουν στις φωτογραφίες, καθώς θέλει να δείχνει πως εκείνοι και μόνο φροντίζουν τα έξι παιδιά τους.