Επιτέλους επιστρέφει: Δείτε τη Sarah Jessica Parker στα γυρίσματα της νέας της σειράς

Γωγώ Φούντα
Επιτέλους επιστρέφει: Δείτε τη Sarah Jessica Parker στα γυρίσματα της νέας της σειράς

Με τον... πιο αμφιλεγόμενο τίτλο

Nαι δε λέμε, καλές οι επαναλήψεις του Sex & The City αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλαμε λίγο καινούριο υλικό από τη Sarah Jessica Parker, εκτός φυσικά από τις εμφανίσεις της στη Νέα Υόρκη με τις απίστευτες δίδυμες κόρες της. Και επιτέλους, έπειτα από μακρά απουσία η διάσημη ηθοποιός επιστρέφει με ένα καινούριο σήριαλ κάνοντάς μας να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο.

Η 50χρονη star λοιπόν, πρωταγωνιστεί-έχει αναλάβει και την παραγωγή-στη σειρά Divorce, όπου υποδύεται τη Frances, μία παντρεμένη γυναίκα η οποία προτείνει στο σύζυγό της να πάρουν... διαζύγιο! Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη, από όπου και οι φωτογραφίες, ενώ συμπρωταγωνιστής της είναι ο Thomas Haden Church.

2E81E15D00000578-3320897-image-m-13 1447707012554 2681b

Όσον αφορά στην τρίτη συνέχεια της σειράς και ταινίας που την έκανε διάσημη και αγαπητή σε όλο τον κόσμο, τα πράγματα είναι μάλλον αρνητικά, καθώς οι συντελεστές που δεν επιθυμούν να γυριστεί τρίτη συνέχεια είναι μάλλον περισσότεροι από αυτούς που το επιθυμούν. Όπως και να' χει, εμείς διατηρούμε μία μικρή ελπίδα γιατί εννοείται ότι θέλουμε να δούμε για ακόμη μία φορά την αγαπημένη μας τετράδα στην μεγάλη οθόνη.

Άντε να δούμε.