Μόλις πειστήκαμε ότι ο γάμος της Sofia Vergara θα γράψει ιστορία για το Hollywood

Ερμιόνη Σαρρή
Μόλις πειστήκαμε ότι ο γάμος της Sofia Vergara θα γράψει ιστορία για το Hollywood

Πόσο θα κοστίσει η διαμονή και τι έχουν ετοιμάσει για τους καλεσμένους τους;

Την Κυριακή πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο γάμος που ομολογουμένως ακούμε εδώ και πάρα πολλούς μήνες, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε δει. Βλέπετε η Sofia Vergara είχε πατήσει για λίγο το pause λόγω επαγγελματικών, αλλά τώρα είναι πανέτοιμη να ντυθεί στα λευκά.

Η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello θα παντρευτούν στη Φλόριντα και οι καλεσμένοι δε θα ξεπεράσουν τους 400. Η τελετή θα γίνει μέσα σε μία εκπληκτική αίθουσα στο «The Breakers Resort», του οποίου οι τοίχοι είναι ζωγραφισμένοι στα χρώματα του χρυσού. Στον ίδιο χώρο θα γίνει και το πάρτι το οποίο και θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας με τους καλεσμένους τους να μπορούν να χορέψουν στις 4 κλεισμένες αίθουσες του resort. Το κομμάτι της διασκέδασης θα το αναλάβει ο Marc Anthony μαζί με την Thalia και την Gloria Estefan.

Συλλάβαμε την star έξω από οίκο νυφικών, μία εβδομάδα πριν το γάμο της!

2E8B080500000578-3322741-image-m-49 1447795372985 1cb86
resort sofia vergara wedding ba5e6

Το ζευγάρι θα καταφτάσει στην πόλη την Πέμπτη παρέα με καλούς φίλους και συγγενείς, αφού έχουν προγραμματίσει ένα απογευματινό πάρτι δίπλα στη θάλασσα. Από την ώρα της προσγείωσής τους, θα υπάρχουν ειδικοί σωματοφύλακες που θα φροντίζουν να μην υπάρχουν παπαράτσι γύρω από το ζευγάρι και τους καλεσμένους τους. Τέλος, να σας αναφέρουμε πως η διαμονή τους θα κοστίσει περίπου 6.000 δολάρια τη βραδιά. Άουτς!