Μήπως να χαλάρωνε λίγο; Η υπερβολική κίνηση της Taylor Swift που δυσαρέστησε πολλούς

Γωγώ Φούντα
Μήπως να χαλάρωνε λίγο; Η υπερβολική κίνηση της Taylor Swift που δυσαρέστησε πολλούς

Mάλλον η star το έχει «καβαλήσει το καλάμι»

Η Taylor Swift είναι ίσως πολύ πιο διάσημη και ισχυρή απ' ότι μπορείτε να φανταστείτε μιας και ανακηρύχθηκε η πιο πλούσια star της χρονιάς, με τα τραγούδια της να πηγαίνουν κατευθείαν στην κορυφαία θέση των charts και φυσικά οι θαυμαστές της να πίνουν νερό στο όνομά της. Εκτός βέβαια από όλα αυτά, έχει για φίλες τα πιο διάσημα κορίτσια των ΗΠΑ και για αγόρι τον πιο διάσημο Dj του κόσμου.

Και τι έμενε; Μα φυσικά ένας γάμος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες... κοντοζυγώνει! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι νέες φήμες που κυκλοφορούν και κάνουν λόγο για γάμο της Taylor με τον Calvin Harris μέσα στον επόμενο χρόνο. Και όπως φυσικά αρμόζει σε μία star του μεγέθους της, θα υπάρξουν 2 τελετές και όχι μία όπως συνηθίζεται!

taylor-calvin-cheering fa656

Η πρώτη θα γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο και η δεύτερη στις ΗΠΑ μιας και οι μελλόνυμφοι είναι από διαφορετικές χώρες. Όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο, τα νυφικα (διαφορετιά φυσικά) θα είναι Vera Wang ενώ τόσο ο ευρωπαικός όσο και ο αμερικανικός γάμος πρόκειται να είναι κάτι παραπάνω από πολυτελείς και πολυπληθείς.

Και μπορεί τόσο η Taylor όσο και ο Harris να είναι δύο από τα πιο διάσημα πρόσωπα του πλανήτη, η υπερβολή τους όμως σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς. Όχι άδικα θα λέγαμε εμείς.