To ακούσαμε κι αυτό! Ο Brad Pitt σαμποτάρει την... Angelina Jolie

Γωγώ Φούντα
To ακούσαμε κι αυτό! Ο Brad Pitt σαμποτάρει την... Angelina Jolie

Δεν το περιμέναμε

Είναι γνωστό ότι ο Brad Pitt είναι τρελός και παλαβός για την Angelina Jolie. Αυτό φυσικά φάνηκε μόνο και μόνο από το γεγονός ότι διέλυσε ένα γάμο, προκειμένου να είναι με τη γυναίκα της ζωής του, όπως τουλάχιστον έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής. Και αν τελικά είναι φανερό ότι ο Brad είναι ο... ερωτευμένος της υπόθεσης και η Angelina η πιο coοl και χαλαρή φαίνεται ότι έχει ο καιρός γυρίσματα.

Η Angelina λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει τη νέα σκηνοθετική της απόπειρα, η οποία είναι η βιογραφία του ακτιβιστή Richard Leakey του οποίου η ζωή ήταν ιδιαιτέρως πολυτάραχη. Μάλιστα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, προορίζεται ο Brad Pitt, όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο.

2E6ACF1C00000578 3325412 image a 69 1447943554261 a7d1c

Ωστόσο, η παραγωγή, ζήτησε από την Angelina και το σεναριογράφο, να μετριάσουν κάπως τις σκηνές βίας και σεξ, κάτι που μπορεί να βρήκε σύμφωνους τους προαναφερθέντες, αλλά μάλλον δε θα βρει τον Brad. Όπως μάλιστα λένε κάποιοι, η παραγωγή φοβάται μήπως τελικά ο star αρνηθεί να ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς είναι γνωστό ότι πάντα προτιμούσε τους πιο απαιτητικούς ρόλους.

Λέτε τελικά ο Brad να την «κρεμάσει» την μεγάλη του αγάπη; Αναμένουμε εξελίξεις...