Γελάει ο κόσμος: Μήπως το διάσημο και ερωτευμένο ζευγάρι... μας δουλεύει;

Γωγώ Φούντα
Γελάει ο κόσμος: Μήπως το διάσημο και ερωτευμένο ζευγάρι... μας δουλεύει;

Kαι μήπως τα κάνουν όλα για τη δημοσιότητα;

Η αλήθεια είναι ότι μία χαρά και μία ικανοποίηση την πήραμε, όταν μάθαμε, λίγες εβδομάδες πριν, ότι η ταλαιπωρημένη star, έπειτα από το αρκετά επίπονο διαζύγιό της, το οποίο συνεχίζει να την ταλαιπωρεί ακόμη, και μετά το κέρατό που της έριξε ο σύζυγός της, είναι και πάλι ερωτευμένη και ευτυχισμένη.

Η Gwen Stefani λοιπόν, η οποία εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί με τον Blake Shelton, με τον οποίο γνωρίστηκε στην εκπομπή «The Voice» στην οποία είναι και οι δύο κριτές, φαίνεται αρκετά ανανεωμένη ενώ δε σταματά, από τη στιγμή που το ειδύλλιο πήρε δημοσιότητα, να αγκαλιάζει τον νέο της αγαπημένο ακόμη και μπροστά στις κάμερες.

gwen 13b54

Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που την κατηγορούν, τόσο την ίδια όσο και τον Blake, ότι προσπαθούν υπερβολικά να διαφημίσουν τον έρωτά τους, στήνοντας διάφορα σκηνικά όπως το τελευταίο, με την τρυφερή τους αγκαλιά κατά την έναρξη του νέου επεισoδίου του «The Voice».

Συντελεστής της εκπομπής λοιπόν, υποστήριξε ότι το σκηνικό αυτό ήταν προσχεδιασμένο και ότι το ζευγάρι απολαμβάνει πολύ τη δημοσιότητα που έχει πάρει ο έρωτάς τους. Καλέ λέτε να μας δουλεύουν ψιλό γαζί;