Τόσο κακό… για το τίποτα; Kylie Jenner και Tyga δεν είναι πλέον μαζί!

Τόσο κακό… για το τίποτα; Kylie Jenner και Tyga δεν είναι πλέον μαζί!

Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του

Λίγο αφότου ενηλικιώθηκε η Kylie Jenner, μπόρεσαν να παραδεχθούν τη σχέση τους και να κυκλοφορούν ανενόχλητοι και ερωτευμένοι. Ωστόσο, αυτή η σχέση πέρασε από... 40 κύματα μέχρι να φτάσουν στο σημείο αυτό, μιας και από τη μία ο Tyga ήταν ήδη μια φορά παντρεμένος, και μάλιστα με παιδί, ενώ εκείνη ήταν ανήλικη και δεν μπορούσε να έχει σχέση με μεγαλύτερό της.

Ο χρόνος πέρασε, τα προβλήματα λύθηκαν και το ζευγάρι έδειχνε πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο από ποτέ τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, ο ράπερ ήταν τόσο ερωτευμένος με την 18χρονη σταρ, που της είχε δωρίσει μία πανάκριβη... Ferrari. Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν, αφού πλέον το διάσημο ζευγάρι χώρισε.

kylie jenner tyga zoom 02 86e8a1b2 e7f4 4104 b11a cf5643260a87 8aa8b

Και μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, όμως η Kylie δεν παραβρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του ράπερ. Ούτε αυτή, αλλά ούτε και η υπόλοιπη οικογένεια Kardashian. Και πως θα μπορούσαν άλλωστε, αφού τα ξένα μέσα αναφέρουν πως οι αδερφές της ήταν εκείνες που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή, ύστερα από το τέλος ενός ταξιδιού της στην Αυστραλία. Κρίμα, γιατί παρότι... αταίριαστοι έδειχναν πολύ αγαπημένοι.

Διαβάστε ακόμη:

H Jennifer Aniston και ο Justin Theroux στο πιο τρυφερό φιλί που έχουν δώσει ποτέ!