Kylie Jenner: Ακόμα δεν χώρισε και ασχολείται με άλλον;

Kylie Jenner: Ακόμα δεν χώρισε και ασχολείται με άλλον;

Μήπως όλα γίνονται για να… πικάρει τον Tyga;

Μπορεί να έχουν περάσει μονάχα λίγες ώρες από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο χωρισμός της, μπορεί να στενοχωρήθηκε πολύ –όπως συμβαίνει τουλάχιστον στους περισσότερους χωρισμούς- όμως γρήγορα η Kylie Jenner ... σκούπισε τα δάκρυά της και βάλθηκε να αποδείξει στους θαυμαστές, αλλά και στον πρώην της, Tyga, πως περνά τέλεια και χωρίς εκείνον.


Η 18χρονη σταρ πέρασε το πρώτο βράδυ της single ζωής της στο σπίτι –την ώρα που ο Tyga γιόρταζε τα γενέθλιά του χωρίς εκείνη- , όμως όχι με τον τρόπο που θα φανταζόμασταν. Ούτε έκλαιγε ούτε οδυρόταν... αλλά αυτό που έκανε η Kylie ήταν να οργανώσει ένα πάρτι για να... γιορτάσει την ξεχωριστή μέρα. Μάλιστα, η σταρ δεν αρκέστηκε σε αυτό, για να εξοργίσει το ράπερ, αλλά πόζαρε σε φωτογραφίες με αγνώστων στοιχείων αγόρι της ηλικίας της, που θα λέγαμε ότι... δεν μας ενθουσίασε εμφανισιακά και πάλι –η Kylie παίρνει σίγουρα το βραβείο του πιο... περίεργου γούστου, όσον αφορά στους συντρόφους της.

ilik 80950


Πάντως, αρκετά πλήγωσε τον Tyga, μιας και τον παράτησε στα κρύα του λουτρού την ημέρα των γενεθλίων του. Ήταν ανάγκη να τον κάνει περισσότερο έξαλλο; Ποιος ξέρει τι θα έχει προηγηθεί μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμη:

Τόσο κακό... για το τίποτα; Kylie Jenner και Tyga δεν είναι πλέον μαζί!

To ακούσαμε κι αυτό! Ο Brad Pitt σαμποτάρει την... Angelina Jolie