Αυτό είναι το τρίτο –διάσημο- πρόσωπο που ευθύνεται για το χωρισμό της Kylie & του Τyga;

Αυτό είναι το τρίτο –διάσημο- πρόσωπο που ευθύνεται για το χωρισμό της  Kylie & του Τyga;

Κι όμως, δεν θα το φανταζόμασταν ποτέ! 

Κανείς δεν θα το πίστευε και όμως, είναι γεγονός. Αναμφίβολα, η είδηση της ημέρας, όσον αφορά στη διεθνή σόουμπιζ, είναι ο ξαφνικός και αναπάντεχος χωρισμός της Kylie Jenner με τον Tyga.

kylie jenner tyga kiss in snapchat video ftr 3e6da


Ο λόγος, ωστόσο, που η 18χρονη σταρ και ο ράπερ διέκοψαν τη σχέση τους δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα. Ενώ στην αρχή, τα μέσα έκαναν λόγο για λάθος συμπεριφορά του Tyga προς εκείνη, πράγμα που εξόργισε την οικογένειά της, που της φούσκωσε τα μυαλά να τον παρατήσει... σύξυλο, τώρα έρχονται νέα δημοσιεύματα που υπεύθυνη θεωρούν τη ριάλιτι σταρ και το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι.

kylie jenner 18 birthday party 21 tyga ffn 007e7
kylie jenner tyga gallery 12 gty 471fd


Ακόμα κι αν το προφανέστερο θα ήταν το τρίτο αυτό πρόσωπο να έχει σχέση με τον Tyga, τελικά, πληροφορίες θέλουν να συμβαίνει το... ακριβώς αντίθετο. Για την ακρίβεια, υπεύθυνος για το χωρισμό αυτό είναι ο πρώην της Kylie, και γιος του διάσημου ηθοποιού, Will Smith, Jaden. Οι δύο πρώην, το τελευταίο διάστημα περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, με αποτέλεσμα, το γεγονός να κάνει έξαλλο τον 25χρονο ράπερ. Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που έφερε την οριστική ρήξη μεταξύ τους, αναφέρουν πηγές του περιβάλλοντος τους. Να σκέφτεται άραγε κάποια επανασύνδεση με τον Jaden; Ο χρόνος θα δείξει!

article 2577082 1C291A3E00000578 510 634x750 85557

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer Lawrence - Jeremy Renner: Η κρυφή σχέση που συνδέει τους δύο συμπρωταγωνιστές!

Kylie Jenner: Ακόμα δεν χώρισε και ασχολείται με άλλον;