H είδηση για την Kate Hudson που αρνούμαστε να πιστέψουμε αλλά... μας έκανε να γελάσουμε

Γωγώ Φούντα
H είδηση για την Kate Hudson που αρνούμαστε να πιστέψουμε αλλά... μας έκανε να γελάσουμε

Αυτό αποκλείεται!

Από τη στιγμή που η Kate Hudson αποφάσισε να χωρίσει με τον αρραβωνιαστικό της και πατέρα του δεύτερου γιου της, Matt Bellamy, μία φορά την εβδομάδα-τουλάχιστον-χρεώνεται και διαφορετικό σύντροφο, χωρίς βέβαια η ίδια να επιβεβαιώνει ή να διαψέυδει την παραμικρή φήμη.

Τελευταίος της... εραστής, υπήρξε ο Nick Jonas, με τον οποίο ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε ταξίδι τους στη Disneyland, να κυκλοφορούν και να γευματίζουν μαζί. Και αφού σιγουρευτήκαμε ότι η 36χρονη Kate και ο 23χρονος Nick είναι ζευγάρι, έρχεται μία νέα είδηση να φέρει τα πάνω κάτω.

2E80D89A00000578 3320644 Were they an item Kate with pop star Nick Jonas at DisneyWorld i m 35 1447690571924 6f7c3

Που λέτε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Hudson ζήτησε από τον Jonas να χωρίσουν, μιας και πιστεύει ακράδαντα ότι θα την κερατώσει κατά τη διάρκεια της περιοδείας του που ξεκινάει σύντομα. Μάλιστα, καταλυτικό ρόλο στην απόφασή της έπαιξε και το γεγονός, ότι ο διάσημος τραγουδιστής θα συνεργαστεί με τη Demi Lovato, η οποία φημίζεται για το σέξι της παρουσιαστικό.

Το περιβάλλον της ηθοποιού πάντως, υποστηρίζει ότι πολύ απλά προτιμάει να μείνει μόνη της αυτή την περίοδο, και ότι αυτός είναι ο μοναδικός λόγος του χωρισμού της. Εμείς πάλι δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι μία star σαν τη Hudson έχει τόσες ανασφάλειες, που φτάνει στο σημείο να χωρίσει.