Η Adele μιλά για τα κιλά της & εμψυχώνει όλες τις γυναίκες του κόσμου!

Η Adele μιλά για τα κιλά της & εμψυχώνει όλες τις γυναίκες του κόσμου!

Plus: Η αποστομωτική απάντησή της για τον σεξισμό στο Hollywood

Κόντρα στα πρότυπα του Hollywood και τις υπερβολικά αδύνατες σιλουέτες πάει όλα αυτά τα χρόνια η Adele, αποδεικνύοντας πως μπορείς τελικά κάποιος να κάνεις καριέρα ακόμη κι αν έχει παραπανίσια κιλά.


Η Βρετανίδα τραγουδίστρια είναι πολύ cool με το σώμα της και φροντίζει, μέσα από τις συνεντεύξεις της, να εμψυχώνει όλες τις υπόλοιπες γυναίκες.


Η Adele, λοιπόν, μίλησε πριν από λίγες ημέρες στην Jenny Eliscu του «The Spectrum» για τα κιλά και την εικόνα της σημειώνοντας τα εξής σοφά λόγια: «Φυσικά και έχω προβλήματα με την εικόνα του σώματός μου, αλλά δεν τα αφήνω να κυβερνούν τη ζωή μου, ούτε κατά διάνοια. Υπάρχει μόνο ένας από εσένα, οπότε γιατί να θέλεις να μοιάζεις με όλους τους άλλους; Γιατί να θέλεις να έχεις το ίδιο χτένισμα με όλους τους υπόλοιπους και γιατί να θέλεις να έχεις τις ίδιες απόψεις με όλους τους άλλους;».

screen shot 2015 06 26 at 8 53 03 am 6e92e

Όσο για τον σεξισμό του Hollywood; Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην αυστραλιανή εκπομπή «60 Minutes», η star ξεσπάθωσε: «Πάντα μου έκαναν ερωτήσεις για το σώμα, τα κιλά μου, το νούμερό μου και το στυλ μου και για διάφορα άλλα τέτοια πράγματα. Είναι λίγο ενοχλητικό που η ίδια ερώτηση δε γίνεται το ίδιο συχνά στους άντρες. Αλλά πέρα από αυτό, ο κόσμος έδειχνε να μένει έκπληκτος από το γεγονός ότι ήμουν επιτυχημένη παρά τα παραπάνω κιλά μου».

Εύγε Adele!

Διαβάστε ακόμα

H Beyonce με το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα που την έχεις δει ποτέ!