Ο Leonardo DiCaprio δήλωσε πως η νέα του ταινία ήταν η πιο δύσκολη που έχει γυρίσει ποτέ

Ο Leonardo DiCaprio δήλωσε πως η νέα του ταινία ήταν η πιο δύσκολη που έχει γυρίσει ποτέ

Και οι κριτικές μιλούν για ένα σίγουρο Όσκαρ

Η νέα ταινία του Leonardo DiCaprio, "The Revenant", κάνει θραύση εδώ και καιρό στους κινηματογράφους και ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα αυτά που συνέβησαν στα γυρίσματα, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά την προβολή στο Samuel Goldwyn Theatre του Beverly Hills.

Διάβασε επίσης: Spectre: 10 απίστευτα & πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που συνέβησαν στα γυρίσματα της ταινίας

"Ήταν η πιο δύσκολη ταινία που έχει κάνει ποτέ ο οποιοσδήποτε από εμάς", δήλωσε ο Dicaprio, με το σκηνοθέτη, Alejandro Gonzalez Iñárritu(ο οποίος έκανε την ταινία "Birdman" να σαρώσει στα περσινά Όσκαρ), να τονίζει πως "οι συνθήκες ήταν εναντίον της παραγωγής όλη την ώρα". Μόλις 90 λεπτά είχε στη διάθεσή του η παραγωγή για να αιχμαλωτίσει το εντυπωσιακό φυσικό φως της ημέρας, ενώ οι πρώτες κριτικές για το φιλμ είναι ήδη πολύ θετικές, ενώ το Vanity Fair υποστηρίζει πως αυτή θα είναι η ταινία που θα χαρίσει στον ηθοποιό το πρώτο του Όσκαρ.

"Είναι μια επική ποίηση, ένα υπαρξιακό ταξίδι μέσα από τη φύση και έναν άνθρωπο που βρίσκει τη θέληση για ζωή κόντρα σε όλες τις προσδοκίες. Μπορώ να περιγράψω περίπου τριάντα ή σαράντα περιπτωσεις που ήταν κάποια από τα πιο δύσκολα πράγματα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ. Είτε έπρεπε να μπω, είτε να βγω από παγωμένα ποτάμια, ή να κοιμηθώ πάνω σε νεκρά σώματα ζώων", ανέφερε σε συνέντευξή του στο Yahoo Movies ο Leonardo.

Το σενάριο είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Michael Punke και η ταινία έχει καταφέρει να αποσπάσει 12 υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία Oscar.

Πού μπορείς να παρακολουθήσεις τα βραβεία; H 88η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar, την οποία θα παρακολουθήσουν στις 28 Φεβρουαρίου ζωντανά και αποκλειστικά οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών Novacinema, πλησιάζει! H τελετή είναι διαθέσιμη στο Nova GO τόσο live όσο και On Demand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν!