Έλεγε ψέματα για την ηλικία της επί χρόνια: Η απίστευτη δήλωση της διάσημης τραγουδίστριας

Γωγώ Φούντα
Έλεγε ψέματα για την ηλικία της επί χρόνια: Η απίστευτη δήλωση της διάσημης τραγουδίστριας

Μαντεύετε ποια είναι;

Όλοι εμείς που είμαστε γύρω στα 30, σίγουρα ως έφηβοι είχαμε ακούσει έστω και ένα από τα πολλά ομολογουμένως τραγούδια της συγκεκριμένης τραγουδίστριας, η οποία υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες stars της μουσικής. Στη συνέχεια, ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού με αποτέλεσμα να αποσυρθεί για να μπορέσει να παλέψει την ασθένειά της.

Και τώρα η Anastacia, κάνει comeback και μιλάει για όλους και για όλα, κάνοντας αποκαλύψεις οι οποίες ομολογουμένως αιφνιδιάζουν. Ποιος θα περίμενε λοιπόν, ότι 47χρονη σήμερα τραγουδίστρια, τόσα χρόνια έλεγε ψέματα για την ηλικία της; «Ήμουν καλεσμένη σε ένα show, και έπρεπε να είμαι κάτω από 29 ενώ στην πραγματικότητα ήμουν 30! Είπα ψέματα και ένιωθα πολύ ένοχη. Το χειρότερό μου ήταν να με ρωτάνε πότε έχω γεννηθεί και κυρίως την ηλικία της αδερφής μου. Εκεί με έλουζε κρύος ιδρώτας. Με λίγα λόγια, ενώ όταν ξεκίνησα ήμουν 30, εγώ έλεγα ότι ήμουν 22», είπε.

2EB0B20C00000578 3333624 image m 90 1448467817364 4a366

Μόλις καταλάβαμε πως οι εμφανίσεις της Victoria Beckham κρύβουν ένα μυστήριο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην μανία της με τα botox, τα οποία όπως είπε την είχαν κάνει να μην μπορεί να κουνήσει το πρόσωπό της, μία μανία που ευτυχώς ξεπέρασε όσο μεγάλωνε. «Στα 30 μου είχα εξάρτηση από τα botox. Tώρα πια λατρεύω να βλέπω το πρόσωπό μου να κινείται. Λατρεύω να πιάνω τα μαλλιά μου αλογοουρά για παράδειγμα. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ φρέσκια και νέα, ολοκλήρωσε».

Η απεγνωσμένη κίνηση του Ryan Gosling για να σώσει τη σχέση του με την Eva Mendes