O Θοδωρής Αθερίδης παραδέχεται επιτέλους τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη!

O Θοδωρής Αθερίδης παραδέχεται επιτέλους τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη!

Η συγκατοίκηση και ο λόγος που δεν έχει πάρει διαζύγιο από την εν διαστάσει σύζυγό του

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, αποκαλύπτοντας πως συγκατοικούν.

6332 KARIDI ATHERIDIS 10102015 97b73


«Συγκατοικώ με την Σμαράγδα... Έχουμε νοικιάσει μαζί ένα σπίτι στην Ακρόπολη» παραδέχθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης όταν ρωτήθηκε αν μένει μόνος του, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου Πάνου Γιαννακόπουλου για τη σχέση τους, ο ηθοποιός απάντησε: «Έχουμε μια πολύ νορμάλ σχέση, είμαστε χρόνια μαζί και περνάμε μια χαρά».


Με τον δημοσιογράφο να σχολιάζει ότι η σχέση τους κρατά περισσότερο από μία δεκαετία, ο Θοδωρής Αθερίδης ανέφερε: «Δεν βαριέμαι εύκολα. Φροντίζω στις σχέσεις που με ενδιαφέρουνε να δίνω μια κινητικότητα ώστε να ανανεώνεται το ενδιαφέρον των ανθρώπων. Θα δούμε πώς θα πάει αυτή η σχέση».

icemax 620 ae8edd5b0f07eb4208b8acd54bcac799 932d2


Όσο για το αν σκέφτονται να παντρευτούν: «Όχι, καθόλου. Ούτε εγώ ούτε η Σμαραγδα σκεφτόμαστε τον γάμο» ήταν η απάντηση, ενώ για τον λόγο που δεν έχει πάρει διαζύγιο από την εν διαστάσει σύζυγό του, Ελένη Γκασούκα, ο Θοδωρής Αθερίδης απάντησε: «Γιατί το διαζύγιο το βγάζεις όταν θέλεις να παντρευτείς. Από την στιγμή που δεν θέλω να παντρευτώ, δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνω».