Ο Patrick Dempsey σε σύγχυση: Ποιο είναι το μεγάλο δίλημμα που θα του αλλάξει τη ζωή;

Γωγώ Φούντα
Ο Patrick Dempsey σε σύγχυση: Ποιο είναι το μεγάλο δίλημμα που θα του αλλάξει τη ζωή;

Ετοιμάζεται για την μεγάλη αλλαγή ο star;

Κάνοντας έναν απολογισμό για λογαριασμό του Patrick Dempsey, oφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το 2015 δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά για εκείνον. Όχι μόνο απολύθηκε από το Grey's Anatomy-ακόμα και τώρα κάθε φορά που το αναφέρουμε τα ματάκια μας γεμίζουν με δάκρυα-αλλά η σύζυγός του Jillian Fink αποφάσισε να τον... χωρίσει!

Και μπορεί το τηλεοπτικό του alter ego, Derek Shepherd, να μας άφησε χρόνους, φαίνεται όμως ότι για το γάμο του υπάρχει ακόμα ελπίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Fink, σκέφτεται σοβαρά να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Patrick, κάτι που φάνηκε και από το πρόσφατο ταξίδι τους στο Παρίσι.

10ab48cbb39579c2f288feb2e8d4393c 02da6

Ωστόσο, η απατημένη σύζυγος, την είχε κάνει την αταξία του ο Patrick αν θυμάστε, δε σκοπεύει να καταθέσει έτσι εύκολα τα όπλα, και σκοπεύει να του «ψήσει το ψάρι στα χείλη». Συγκεκριμένα, του έχει ήδη δώσει τελεσίγραφο, σε περίπτωση που όντως θέλει να τα ξαναβρούν. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά να παρατήσει το μεγάλο του πάθος που είναι οι αγώνες ταχύτητας, και να αφιερωθεί αποκλειστικά και μόνο στην οικογένειά του.

Για την ώρα, φαίνεται ότι είναι πρόθυμος να κάνει τη θυσία αυτή προκειμένου να σώσει το γάμο του. Θα τα καταφέρει όμως;