Σίσσυ Χρηστίδου: Τελικά κάνει ρετούς στις φωτογραφίες της;

Σίσσυ Χρηστίδου: Τελικά κάνει ρετούς στις φωτογραφίες της;

Plus: Η επιθυμία για τρίτο παιδί!

Για το περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» φωτογραφήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ παράλληλα μίλησε για τις φωτογραφίες στα social media τις οποίες έχει κατηγορηθεί ότι επεξεργάζεται ψηφιακά, για τα κιλά της αλλά και για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

12237061 912969775447511 390991492 n 77ff8


Σχετικά με τα κιλά της, η ίδια σχολίασε: «Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω αυτή την αγωνία. Δεν αγωνιζόμουν ποτέ. Για αυτό και πάντα ήμουν πιο juicy. Σε κάποιες φάσεις, θα κάνω λίγο περισσότερη δίαιτα, αλλά δεν ζω με αυτό το άγχος. Αισθάνομαι πως πάντα οι άλλοι είχαν περισσότερη αγωνία από εμένα», ενώ σχετικά με τις φωτογραφίες της στο instagram που πολλοί θεωρούν ότι «ρετουσάρει» ώστε να φαίνεται πιο αδύνατη, ξεκαθάρισε: «Οι φωτογραφίες που κάνω για τα ρούχα γίνονται από επαγγελματίες και φυσικά και είναι ρετουσαρισμένες, γιατί αφορούν το προϊόν. Τις δικές μου φωτογραφίες, των προσωπικών μου στιγμών που ανεβάζω στα social media, προφανώς και δεν τις έχω ρετουσάρει ποτέ».

1bd953177c207e2bae703105055485cf L facb9


Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν έχει «κλείσει» ως μητέρα, η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε: «Όχι βέβαια! Θα με τρόμαζε πάρα πολύ αυτή η σκέψη. Δεν ξέρω αν ο Θεός μού δώσει τη χαρά και την ευλογία να γίνω ξανά μητέρα, αλλά η σκέψη πως δεν θα κάνω τρίτο παιδί μού προκαλεί κατάθλιψη».

Δες ακόμα:

Η Κατερίνα Καινούργιου με ελάχιστο μακιγιάζ και μόνο με τα εσώρουχά της!