Η Beyoncé έζησε την πιο άβολη στιγμή ever με μια απλή γνωριμία και την… ατάκα που άκουσε!

Η Beyoncé έζησε την πιο άβολη στιγμή ever με μια απλή γνωριμία και την… ατάκα που άκουσε!

Αν στο διάβα σου βρεθεί ποτέ celebrity, καλύτερα να μην… ξεστομίσεις κάτι ανάλογο!

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι, αν τυχόν ποτέ είχες την μοναδική ευκαιρία να συναντήσεις κάποιον από τους μεγαλύτερους σταρς του πλανήτη και χρειαζόταν να τον γνωρίσεις, θα προσπαθούσες να δείξεις περισσότερο αδιάφορος και άνετος, από όσο στην πραγματικότητα θα ήσουν. Ανάλογη στάση, όπως φαίνεται, προσπάθησε να κρατήσει και η Holly Holm, όταν παραβρέθηκε σε κοινό πάρτι με την Beyonce και έτυχε να γνωριστούν προσωπικά.

holly holm 7abe0


Η διάσημη οικογένεια Carter, αλλά και εκείνη, έδωσαν το παρών σε ένα VIP πάρτι στο Las Vegas, και κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Τότε ο JayZ, που την γνώριζε, την πλησίασε και της σύστησε τη Bey. «Η σύζυγός μου», ανέφερε ο διάσημος ράπερ και τότε, η Holly, φάνηκε αρκετά απροετοίμαστη, απαντώντας: «Γεια! Το όνομά σου;».

carters nye iamsupergorge jay bey blue dbeb3


Η 34χρονη boxer ανέφερε πως ήταν μια από τις πιο ατυχείς στιγμές, μιας και το έκανε αυθόρμητα και από συνήθεια. Αν σκεφτούμε λίγο και το άγχος της στιγμής, μάλλον κάποιος άλλος θα τα είχε... θαλασσώσει ακόμα περισσότερο. Πάντως, και για τη μεγάλη σταρ, θα ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο άβολες συναντήσεις της. Δε νομίζουμε να την ρωτούν συχνά το όνομά της!

Διαβάστε ακόμη:

Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και το τρίτο παιδί

Συγχαρητήρια, Anne Hathaway! Η σταρ περιμένει το πρώτο της παιδί!