Η χαοτική ζωή των Brangelina και η επιθυμία τους για περισσότερα παιδιά

Ερμιόνη Σαρρή
Η χαοτική ζωή των Brangelina και η επιθυμία τους για περισσότερα παιδιά

Ποια είναι η πραγματική τους ζωή;

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt αγαπούν πάρα πολύ τα παιδιά. Ιδιαίτερα η Angie είναι μία γυναίκα που αποδεικνύει συνεχώς το ενδιαφέρον της για εκείνα και για αυτό άλλωστε έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ίσως και τη μεγαλύτερη οικογένεια μέσα στο Hollywood. Γνωρίστηκαν το 2004 και μέσα σε αυτά τα 11 χρόνια το σπίτι τους γέμισε με 6 παιδικές φωνές.

Ο Brad Pitt όμως ομολόγησε πως η επιθυμία τους ήταν άλλη. Και οι δυο τους ήθελαν 12 παιδιά, αλλά κάποια στιγμή κατάλαβαν πως αυτό ήταν υπερβολή. Ποτέ δεν ήξερε τι σημαίνει πραγματική ευτυχία μέχρι που αντίκρισε τα χαμόγελα των παιδιών του. Από μικρός βέβαια ονειρευόταν να φτιάξει τη δική του μεγάλη οικογένεια, βλέποντας ένα φίλο του να έχει 7 αδέρφια. Ήταν ενθουσιασμένος με τον τρόπο ζωής τους.

brangelina kids3011 3e9d0

Αποκάλυψε επίσης πως η ζωή τους είναι... χαοτική, αφού ζουν σαν πραγματική οικογένεια. Έχουν τις αστείες στιγμές τους, τους τσακωμούς τους και γενικώς επικρατεί στο σπίτι ένα χάος. Η αγάπη όμως είναι κάτι που επικρατεί μέσα στο σπίτι των Brangelina. Σκεφτείτε, δηλαδή, να αποκτούσαν τελικά 12 παιδιά.

Οι φιλοδοξίες της Angelina Jolie και η μεγάλη της κόντρα με τον Brad Pitt

David Beckham: Παραδέχεται την πιο τρελή του... μανία!