Kardashian - Jolie: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες τους και η αντίδραση της Kim

Kardashian - Jolie: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες τους και η αντίδραση της Kim

Σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του υπεύθυνου για τη δημιουργία τους

Μια σειρά από σοκαριστικές φωτογραφίες που έδειχναν διάσημες γυναίκες με πληγές και μώλωπες στο πρόσωπό τους δημιούργησε, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ο καλλιτέχνης και ακτιβιστής aleXsandro Palombo πριν από μερικές μέρες.


Ο καλλιτέχνης επεξεργάστηκε ψηφιακά φωτογραφίες γυναικών όπως η Kim Kardashian, η Angelina Jolie και η Madonna, προσθέτοντάς τους πληγές και μελανιές, με σκοπό την ευαισθητοποίηση απέναντι στο θέμα της βίας κατά των γυναικών. Ωστόσο, η Kim Kardashian και η ετεροθαλής αδερφή της, Kendall Jenner, που επίσης ήταν ένα από τα πρόσωπα του project, φαίνεται πως ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι τα πρόσωπά τους χρησιμοποιήθηκαν εν αγνοία τους. Το TMZ αναφέρει πως οι δικηγόροι της διάσημης οικογένειας προσπαθούν να βρουν τον καλλιτέχνη, καθώς οι διάσημες αδερφές είναι ενοχλημένες από την κίνησή του.

2EF6782B00000578 3342138 Unaware It s reported Tuesday that Kim Kardashian had not given a 4 1449044494474 938a5
kendall jenner and kim kardashian warn artist who photoshops their photos without permission b0cf4


Ωστόσο, μιας και το project είχε φιλανθρωπικό σκοπό, είναι πολύ πιθανό η Kim Kardashian και η Kendall Jenner να μην κινηθούν τελικά νομικά εναντίον του, καθώς αυτό ίσως στοιχίσει στη δημόσια εικόνα τους.


Δες στη photo gallery, στην αρχή της σελίδας, όλες τις φωτογραφίες του project «No Women is Immune from Domestic Violence (Καμία Γυναίκα Δεν Έχει “Ανοσία” Στην Ενδοοικογενειακή Βία)», με πρωταγωνίστριες, εκτός από την Kim Kardashian και την Kendall Jenner, την Angelina Jolie, τη Madonna, τη Miley Cyrus, την Emma Watson, την Kristen Stewart και τη Gwyneth Paltrow.

Δες ακόμα:

5 διάσημες γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης: Οι συγκλονιστικές ιστορίες τους