Βάσω Λασκαράκη: Απαντά ειλικρινά για το αν θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι!

Βάσω Λασκαράκη: Απαντά ειλικρινά για το αν θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι!

Plus: Το σχόλιό της για την αποχώρηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη όταν ρωτήθηκε αν θέλει να γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς

Η Βάσω Λασκαράκη έδωσε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο, κατά την οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Σε ερώτηση, λοιπόν, του δημοσιογράφου για το αν θα ήθελε να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι, η Βάσω απάντησε ως εξής: «Είναι νωρίς. Είναι πολύ μικρή ακόμα η Εύα και δεν έχω την πολυτέλεια να μην εργάζομαι και να κάθομαι στο σπίτι για να μεγαλώνω τα παιδιά μου. Θα ήθελα να αποκτήσω ακόμα ένα παιδί, αλλά δεν είναι κάτι που σκέφτομαι, ούτε το σχεδιάζω, όπως δεν το σκεφτόμασταν με τον Γιάννη και δεν το σχεδιάζαμε όταν ήρθε στη ζωή μας η Εύα».

image.ashx f4690

Ποια είναι όμως η άποψή της για το χαμό που έγινε γύρω από το όνομα του Γιάννη Τσιμιτσέλη; (να σας θυμίσουμε πως όταν είχε ερωτηθεί αν θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί, εκείνος είχε αποχώρησε κατευθείαν, λέγοντας απλώς ένα ευχαριστώ πολύ στη δημοσιογράφο). H Λασκαράκη με τη σειρά της σημείωσε τα εξής: «Θεωρώ ότι παρεξηγήθηκε ο λόγος που αποχώρησε ο Γιάννης από την συνέντευξη. Δεν είναι ότι τον ενόχλησε η ερώτηση. Απλά, όταν απαντάς 300 φορές σε μια ερώτηση και λες ευγενικά σας παρακαλώ, μη με ρωτήσετε αυτό το πράγμα και το κάνουν, κάποια στιγμή μπορεί να σου γυρίσει το μάτι. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Αλλά πραγματικά θεωρώ ότι δόθηκε πολλή σημασία σε κάτι ανούσιο».

Διαβάστε ακόμα

Βίκυ Καγιά: Η κόρη της έγινε 6 μηνών και η φωτογραφία της θα σας κάνει να λιώσετε!