Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο σύζυγός της, η αδικία απέναντί της και ο τίτλος που κέρδισε

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο σύζυγός της, η αδικία απέναντί της και ο τίτλος που κέρδισε

Όσα είπε σε συνέντευξή της

Για το περιοδικό ΕΓΩ Weekly φωτογραφήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη και στη συνέντευξή της μίλησε για τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, αλλά και για την εικόνα της.

Πώς κατάλαβε ότι ο Παναγιώτης Πιλαφάς ήταν ο άντρας της ζωής της; Ποια ήταν τα χαρακτηριστικά του που την κέρδισαν; «Έχει πολλά πράγματα. Το timing και για τους δυο μας ήταν πολύ καθοριστικό. Θέλαμε και οι δυο μας τα ίδια πράγματα και, για καλή μας τύχη, ο ένας από τον άλλο. Είναι ακομπλεξάριστο αρσενικό ο Παναγιώτης, κάτι που σπανίζει. Έχει σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους» απάντησε.

c43cbcd48f66d06d71c9befedc06e73b L d458c


Όσο για τον χαρακτηριστικό MILF που της έχει αποδοθεί από μέρος των media, η Κατερίνα Παπουτσάκη σχολίασε: «Μου φαίνεται πολύ αστείο», ενώ σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει νιώσει ποτέ να αδικείται εξαιτίας της προκατάληψης που θέλει τις σέξι γυναίκες να μην είναι ταυτόχρονα έξυπνες, ταλαντούχες ή ακόμα και ηθικές, η ηθοποιός απάντησε: «Πολλές φορές έχω εισπράξει προκατάληψη, καθώς είχαν ήδη διαμορφωμένη άποψη για μένα, χωρίς καν να με έχουν δει στο θέατρο».

Δες ακόμα:
Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και το τρίτο παιδί