Σιγά μη σκάσει: Πιο εκθαμβωτική από ποτέ στην πρώτη της εμφάνιση μετά το διαζύγιο!

Σιγά μη σκάσει: Πιο εκθαμβωτική από ποτέ στην πρώτη της εμφάνιση μετά το διαζύγιο!

Μπορεί να ήταν ένας από τους πιο αναπάντεχους χωρισμούς, όμως δεν φαίνεται να τον πήρε πολύ… βαριά! 

Λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον μουσικό, David Foster, με τον οποίο ήταν παντρεμένη τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η Yolanda Foster έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν την πτοεί, μιας και ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι, την απαθανάτισε πιο εκθαμβωτική και ευδιάθετη από ποτέ.


Η διάσημη μητέρα του supermodel, Gigi Hadid, παραβρέθηκε στο πάρτι για την πρεμιέρα της έκτης σεζόν του The Real Housewives of Beverly Hills, στο οποίο συμμετέχει, και περπάτησε στο κόκκινο χαλί πιο λαμπερή από ποτέ. Μέσα σε ένα λευκό φόρεμα, ανέδειξε την τέλεια σιλουέτα της, δείχνοντας στον πρώην σύζυγό της τι... έχασε.

fgbv e649c
rs 634x1024 151204042346 634.Yolanda Foster RHOBH Premiere Party JR 120415 1 d5c21


Όσο για το δαχτυλίδι του γάμου της; Ακόμα... αγνοείται! Η 51χρονη σταρ εμφανίστηκε φυσικά χωρίς αυτό, αν και φαίνεται πως δεν είναι το μόνο που έχει... «πετάξει» από το παρελθόν της. Η ίδια δείχνει να προχωρά παρακάτω γεμάτη θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση, σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα άσχημο στη ζωή της, το τελευταίο διάστημα. Ελπίζουμε, ο χωρισμός να της είναι, όντως, τόσο ανώδυνος όσο φαίνεται.

Διαβάστε ακόμη:

Η πρώτη συνέντευξη της Angelina Jolie μετά τις πολύ κακές κριτικές της ταινίας της

Έχει αποκτήσει το τέλειο κορμί: Δείτε την Kylie Jenner μέσα στο σέξι φόρεμά της