H Gwyneth Paltrow «άλλαξε» πρόσωπο ενόψει Χριστουγέννων

Γωγώ Φούντα
H Gwyneth Paltrow «άλλαξε» πρόσωπο ενόψει Χριστουγέννων

Tι συνέβη στη διάσημη ηθοποιό;

Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες ένα αμόκ ενόψει εορτών το παθαίνουμε. Να φτιάξουμε μαλλιά, νύχια να κάνουμε και καμιά θεραπεία στο πρόσωπο, προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο όμορφες και εντυπωσιακές στο Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Και μπορεί εμείς οι κοινές θνητές να αρκούμαστε στα απλά, οι stars του Hollywood όμως κάνουν πιο εντυπωσιακά πράγματα.

Όπως ακριβώς η Gwyneth Paltrow η οποία εμφανίστηκε λίγες μέρες πριν σε event στη Νέα Υόρκη και εκτός από την αψεγάδιαστη εμφάνισή της, κάποιοι πρόσεξαν και κάτι άλλο. Ναι λοιπόν, σύμφωνα με πλαστικούς χειρουργούς, η star έκανε δραστικά μερεμέτια στο πρόσωπό της, υποθέτουμε σαν δώρο στον εαυτό της για τις γιορτές.

Gwyneth Paltrow Plastic Surgery Revealed 1469c

Οι ειδικοί λοιπόν, έθεσαν επί τάπητος τη νέα της εμφάνιση, καταλήγοντας στο ότι έκανε botox αλλά και χημικά peeling, με αποτέλεσμα το πρόσωπό της να μη θυμίζει σε τίποτα αυτό που είχαμε συνηθίσει, ενώ οι φωτογραφίες της ήταν τόσο τέλειες, που αρκετοί είπαν ότι τόσο καλή δουλειά δε θα μπορούσε να κάνει ούτε το... photoshop!

Εμείς έχουμε να πούμε, ότι αφού έχει τα χρήματα και τη θέληση, καλά κάνει. Μόνο να προσέξει, μην το παρακάνει και στο τέλος δεν την αναγνωρίζουμε καν!

H δήλωση του Ryan Gosling που - επιτέλους - βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Ποιος χωρισμός; Η Pippa Middleton είναι ερωτευμένη ξανά